Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:26 07 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Primăria Orașului Negru Vodă, contract cu Integrisoft Solutions SRL. Ce servicii vor fi furnizate (DOCUMENT)

ro

07 Oct, 2024 10:28 166 Marime text
Primăria Orașului Negru VodăPrimăria Orașului Negru Vodă județul Constanța a atribuit recent un contract de mentenanță avansis pe o perioadă de 12 luni.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, contractul a fost atribuit societății Integrisoft Solutions, valoarea fiind estimată la 50.304 RON.

Contractul prevedere furnizarea de servicii întreținere tehnică și legislativă, suport tehnic STANDARD Avansis Venituri (AvanTax) și Module Premium incluse (Modul Avansis Venituri Prescriptibilitate, Modul Avansis Venituri Arhiva la Rol, Modul Concesiuni contracte și concesiuni, Modul ANAF, Modul Avansis Venituri ȘNEP) Avansis Venituri DRPCIV Avansis Documente (AvanDoc) Avansis Urbanism (AvanUrbis) Avansis Registru Agricol (AvanRegis), Avansis Registru Agricol - Modul premium export RAN.

Despre Integrisoft Solutions

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 7 octombrie 2024 societatea a fost înființată în anul 1999 și are sediul pe Șoseaua Pantelimon din București.

Pentru anul 2023 a raportat cifră de afaceri de 29.680.142 lei, profit de 922.159 lei și 42 angajați.

Societatea se ocupă cu „ Activități de editare a altor produse software “.

Asociați sunt Matei Simionescu cu 40%, Integrisoft Team SRL cu 40% și Trestianu Cristian cu 20%. Administrator este Cristian Trestianu. Acesta mai figurează ca asociat 90% și administrator la Cares Solutions SRL și asociat 50% și administrator la Intergisoft Team SRL.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
  ​
De asemenea, pentru documentarea acestui articol au fost folosite și infromații de pe termene.ro.


Citește și: 

Licitații ConstanțaPrimăria Comunei Valu lui Traian județul Constanța, contract cu Integrisoft Solutions SRL (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii