Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:13 09 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Regia națională a pădurilor - Romsilva RA cumpără utilaje agricole si forestiere (DOCUMENT)

ro

09 Oct, 2024 17:34 133 Marime text
Sursa foto: Ziua de Constanța/ Imagine cu rol ilustrativ






Regia națională a pădurilor - Romsilva RA  a deschis o licitație publică prin Direcția Silvică Constanța privind achiziționarea de utilaje agricole și forestiere.
 
Conform site-ului Licitatia Publica.ro, valoarea totală estimată a licitației este de 111.206 lei.
 
Descriere succintă:
 
Prin Direcția Silvică Constanța,  b-dul I.C. Brătianu nr. 250, Constanța, Regia națională a pădurilor - Romsilva RA  dorește să achiziționeze prin licitație publică utilaje agricole si forestiere ce deservesc activitatea de regenerarea pădurilor. Este vorba de mașină de săpat gropi: Deserveste activitatea de regenerare a pădurilor în cadrul Ocolului Silvic Hârșova și Plug de scos puieți de foioase: Executarea lucrărilor de scos puieți în pepinieră.
 
Locul de executare al ultilajelor: Ocolul Silvic Băneasa, Mașină de săpat gropi – 1 bucată și Pepiniera Centrală Agigea - Plug scos puieți de foioase – 1 bucată.
 
Criteriul de atribuire al licitației este „Prețul cel mai scăzut”. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 07.11.2024, ora  15.00.
 
 
Licitația va avea loc pe data de 07-11-2024, ora 15.00
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 
Citește și
CJ Constanța a semnat un act adționalEste vizat Edificiul Roman cu Mozaic. Urmează montarea unei centrale de tratare aer rece și cald impusă în faza proiectului tehnic (DOCUMENT)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii