Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:30 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Șantierul Naval Mangalia SA vinde deșeuri feroase și neferoase. Iată cine poate participa la licitație (DOCUMENT)

ro

25 Oct, 2024 17:07 530 Marime text
Șantierul Naval Mangalia SA organizează licitație publica cu vânzare a deșeurilor feroase si neferoase provenite din casarea mijloacelor fixe si obiectelor de inventar ce aparțin domeniului privat al societății. Licitația va avea loc pe 7 noiembrie 2024, la ora 11:00, la sediul societății din Mangalia, strada Intrarea Portului nr.1, județul Constanța.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 4 noiembrie 2024, ora 15:00. Participanții trebuie să achite o taxă de înscriere de 100 de lei (TVA inclus) și o garanție de participare de 500 de lei. Documentele pentru licitație se depun la registratura companiei până la data limită.

Toate condițiile de participare sunt detaliate în caietul de sarcini, disponibil gratuit pe site-ul www.snmangalia.ro.

Licitația va începe de la prețul de 161.902,00 lei, cu un preț minim de 1.300 lei/tonă pentru o cantitate estimată de 124,54 tone de deșeuri mixte. Prețul va crește cu un pas de 100 lei/tonă. În cazul în care licitația nu va fi adjudecată, aceasta se va relua pe 14 noiembrie 2024, la aceeași oră.

La licitație pot participa doar firmele românești autorizate în gestionarea deșeurilor.  


 

Despre Șantierul Naval 2 Mai SA Mangalia

Șantierul Naval 2 Mai SA a fost înființată în 1991, se ocupă de alte activități de servicii suport pentru întreprinderi n.c.a. și are sediul social în Mangalia, pe strada Rozelor, nr. 3.
 
93,88781% din acțiunile companiei sunt deținute de Statul Român prin Ministerul Economiei, 0,19097% revin unei Liste de acționari persoane juridice, iar 5,92122% revin unei Liste de acționari persoane fizice.
 

Consiliul de Administrație al Șantierului Naval 2 Mai SA este format din Luminița Vlădescu, Emilia Mirela David și Gabriela Cătălina Danciu, iar Doru Jianu figurează ca director. Auditorul societății este Romar-CO Audit SRL din Constanța.
 
Șantierul Naval 2 Mai SA deține 51% din Damen Shipyards Mangalia SA, acționarul minoritar fiind compania olandeză Damen Holding BV, cu 49%.
 
În 2023, Șantierul Naval 2 Mai SA a declarat opt angajați, profit peste 700 de lei și cifra de afaceri a depășit 3,68 de milioane de lei.


 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe plat forma termene.ro.


În secțiunea Document a materialului poate fi consultat anunțul in integralitate. 


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:

Șantierul Naval 2 Mai SA contestă hotărârea luată de Adunarea Creditorilor în ceea ce privește insolvența Damen Mangalia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii