Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:23 09 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Servicii de asigurare de peste 1,9 milioane de lei pentru vehicule din flota CT BUS SA (DOCUMENT)

ro

09 Sep, 2024 12:20 180 Marime text
Sursa foto: CT BUS
 
  • Ofertant câștigător este firma Allianz - Tiriac Asigurări SA.  
     
CT BUS SA Constanța, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Servicii de asigurare“, prin anunț de atribuire la anunț de participare.
 
Valoarea contractului 76A / 3 septembrie 2024 este de 1.991.102 lei, ofertant câștigător fiind Allianz - Tiriac Asigurări SA.  
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, este vorba de achiziționarea de „servicii de asigurare“ pentru vehicule din flota CT BUS SA, conform specificațiilor și cantităților prezentate in caietul de sarcini și în anexele acestuia.
 
Despre Allianz - Țiriac Asigurări SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 9 septembrie 2024, firma Allianz - Țiriac Asigurări SA a fost înființată în anul 1994, adresa sediului social este în municipiul București, iar obiectul principal de activitate la Recom este „Alte activități de asigurări (exceptând asigurările de viață)“.
 
Pachetul de acțiuni al Allianz - Țiriac Asigurări SA este deținut de Allianz Holding Eins GMBH (cu 52,1645%), Tiriac Asset Holdings Limited (cu 44,79027%), Cristian Constantinescu (2,7325%) și Gavril Mureșan (cu 0,31273%).  
 
Calitatea de administrator este deținută de Anca Bugeanu, Mario Ferrero, Roxana - Michaela Mircea, Petros Papanikolaou și Petru Ion Văduva.
 
Platforma termene.ro informează că Allianz - Țiriac Asigurări SA are peste 10.000 de contracte câștigate - achiziții directe și în jur de 270 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 8 septembrie 2024).

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:
 
Cumpărări directe
Drumuri Județene Constanța SA plătește aproape 180.000 de lei pentru servicii de asigurare de răspundere civilă auto (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii