Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:23 12 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța SNTFC „CFR Călători" SA Constanța cumpără servicii de întreținere, reparare, verificare linii și aparate de cale (DOCUMENT)

ro

12 Oct, 2024 14:16 206 Marime text
Sursa foto: SRCF Constanța




SNTFC „CFR Călători" SA Constanța  a deschis o licitație publică  privind achiziționarea de servicii de întreținere, reparare și verificare linii și aparate de cale, din subunităţile SRTFC Constanța.
 
Conform site-ului Licitatia Publica.ro, valoarea totală estimată a licitației este de  430.710.49  lei.
 
Descriere succintă:
 
SNTFC „CFR Călători" SA Constanța  achiziționează servicii de intretinere curentă linii de cale ferată şi aparate de cale, verificare trimestrială linii și aparate de cale, verificare și intretinere sabot de deraiere descentralizat, intervenţii rapide/operative în cazul producerii deranjamentelor la terasamentul şi suprastructura căii ferate, pentru 10,08km constructivi de linie de c.f. și 29 aparatelor de cale, un sabot de deraiere necentralizat, proprietatea achizitorului.
 
 
Criteriul de atribuire al licitației este „Prețul cel mai scăzut”. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 12.11.2024, ora 15:00.
 
Licitația va avea loc pe data de 12.11.2024, ora 15:00.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 
Citește și
Licitații ConstanțaUnitatea militară 02133 Constanța achiziționează pachete software (DOCUMENT)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii