Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:21 29 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța cumpără un post de transformare energie electrică (DOCUMENT)

ro

29 Sep, 2024 09:07 168 Marime text
Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța a lansat un anunț de participare simplificat la licitație pentru un post de transformare energie electrică- ce include cu titlu accesoriu operațiuni de amplasare, instalare, execuție și documentație tehnica în vederea punerii în funcțiune.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, valoarea este estimată la 840.336,13 RON. Licitația va avea loc pe 7 octombrie 2024 ora 15:00.

Contractul prevede furnizarea unui post de transformare energie electrica ce include cu titlu accesoriu operaţiuni de amplasare, instalare, execuție și documentație tehnica în vederea punerii în funcțiune, conform prevederilor din caietul de sarcini. Orice operator economic interesat de procedura de achiziție care solicita clarificări sau informații suplimentare în legătură cu documentația de atribuire aferenta acesteia, va transmite solicitarea prin intermediul Sicap.

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt: Dr. Borgazi Erdin – Manager,Dr. Fildan Ariadna-Petronela - Director Medical,Ec. Toma Mihaela - Director Financiar Contabil , Jr.Mangiurea Cristina Ecaterina- Consilier Juridic,Ec. Serpedin Violeta –Serviciul Achizițîi Publice-Președinte comisia de evaluare,Zidaru George Gabriel – Sef.Serviciu A.T.A - Membru în comisia de evaluare, Dr. Dantes Elena – Medic Sef Secție Pneumologie I Adulți - Membru în comisia de evaluare,Dr. Arghir Oană Cristina- Medic Sef Secție Pneumologie II Adulți -Membru în comisia de evaluare,Mihalcea Constantin – Electrician - Membru în comisia de evaluare,Agache Raluca Gabriela – Economist -Serviciul Achiziții - Membru de rezerva în comisia de evaluare, Bisinicu Hristu – Fochist – Centrala Termica- Membru de rezerva în comisia de evaluare.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 Citește și. 

Licitații ConstanțaSpitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța cumpără diverse aparate și produse medicale (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii