Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 08 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Unitatea Militară 01837 Mihail Kogălniceanu face reparații la un pavilion din Cazarma 888

ro

08 Sep, 2024 17:00 177 Marime text
Foto ilustrativă

Unitatea Militară 01837 Mihail Kogălniceanu Constanța organizează o licitație publică pentru atribuirea contractului ce constă în achiziția lucrărilor de reparații curente la pavilionul J3 din cazarma 888 Mihail Kogălniceanu.
 
Licitația va avea loc pe data de 23 septembrie 2024, ora 15:00.
 
Valoarea estimată a contractului este de 2.065.776,91 lei.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, obiectul contractului constă în atribuirea unui contract de furnizare a lucrărilor de reparații curente la pavilionul J3 din cazarma 888 Mihail Kogălniceanu.
 
Locul de executare al lucrărilor, potrivit documentației, este sediul Unității Militare 01837 Mihail Kogălniceanu, situat pe strada Tudor Vladimirescu nr. 1-5, localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța.
 
De asemenea, operatorul economic participant la procedura de achiziție trebuie să dovedească o formă de înregistrare în condițiile legii din țara de rezidență din care să reiasă că este legal constituit, că nu se află în niciuna din situațiile de anulare a constituirii, precum și faptul că are capacitatea profesională de a realiza activitățile care fac obiectul contractului.
 
Totodată, operatorii economici străini vor prezenta orice document considerat edificator, din acest punct de vedere, în țara de origine sau în țara în care ofertantul/candidatul este stabilit, cum ar fi certificate, caziere judiciare sau alte documente echivalente emise de autorități competente din țara respectivă.
 
Ofertantul clasat pe primul loc după aplicarea criteriului de atribuire va prezenta orice document prin care se susține cerința și anume copia certificatului/atestatului în termen de valabilitate.
 
Achiziția nu se referă la un proiect și/sau program finanțat din fonduri ale Uniunii Europene, mai precizează sursa citată.
 
Persoanele autorizate să asiste la deschiderea ofertelor sunt:
 
- Cpt. ing. Aurel Bocai;
- Lt. Cătălin Ursut; -
 Slt.ing. Ramona Ștefania Radu;
- Slt. ing. Ștefan Iulian Sebastian Grosu;
- Slt. Mihaela Nicoleta Haimana;
- M.m.V Andrei Mateescu;
- Cpt. Cristina Sîrbu;
- Slt. Diana Lateș;
- M.m. IV Mădălina Dumitrașcu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Cumpărări directe Constanța UM 01837 Mihail Kogălniceanu, achiziție de role și piese schimb pentru K-Loader (GALERIE FOTO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii