Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 17 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Unitatea Militară 02052 a atribuit un contract de peste 60.000 de lei pentru servicii de defrișare (DOCUMENT)

ro

17 Oct, 2024 17:00 132 Marime text
Foto ilustrativă - sursa: ZIUA de Constanța

Unitatea Militară 02052, cu sediul în județul Constanța, a atribuit un contract, în urma unei achiziții directe, pentru furnizarea serviciilor de defrișare.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, obiectul contractului îl reprezintă achiziția serviciilor de defrișare, tăiere, scoatere rădăcini, cosire și îndepărtare a vegetației ierboase.
 
Livrarea va avea loc în termen de 60 de zile lucrătoare de la semnarea contractului, la sediul beneficiarului, pe cheltuiala prestatorului. Persoana de contact este Chita Vasile, număr de telefon: 0752 612 363.
 
Anunțul achiziției directe a fost publicat pe licitatiapublica.ro pe data de 15 octombrie 2024.
 
Valoarea totală estimativă a contractului este de 65.000 lei, iar societatea ofertantă câștigătoare este GAZONUL VERDE S.R.L.
 
Despre GAZONUL VERDE S.R.L.
 
Potrivit termene.ro, societatea comercială a fost înființată în anul 2018, are sediul social amplasat în localitatea Chitila, județul Ilfov, pe strada Ronda, iar principalul obiect de activitate al companiei este reprezentat de „activități de întreținere peisagistică”. 
 
Asociat unic și administrator este Tudor Cornel, cu o cotă de 100% din capitalul social al firmei.
 
De asemenea, el mai ocupă funcția de asociat și administrator al ACACIA SYSTEM S.R.L., deținând o cotă de 95% din companie, iar societatea comercială are sediul social în județul Ilfov.
 
Conform sursei citate, în anul fiscal 2023, firma a raportat o cifră de afaceri în valoare de 831.741 lei, pierderi în valoare de 205.095 lei și un număr mediu de 2 salariați.
 
GAZONUL VERDE S.R.L. figurează cu 9 contracte câștigate prin achiziții directe, pentru societăți contractante precum EURO APAVOL SA, Primăria Gornet Cricov și Comuna Cojasca.
 
&nbs p;
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
Licitații Constanța Unitatea Militară 02052 lansează o licitație pentru servicii de defrișare și îndepărtare a vegetației (DOCUMENT)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii