Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:17 14 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Universitatea Maritimă Constanța lansează o licitație. Iată suma alocată pentru dotarea laboratoarelor de electronică (DOCUMENT)

ro

14 Oct, 2024 14:58 151 Marime text







Universitatea Maritimă din Constanța (UMC) dorește să doteze laboratoarele de electronică.
 
 
Se precizează în Licitațiepublică.ro că este vorba despre Pachet software educațional de modelare și simulare circuite electronice, 10 licențe educaționale, cu valoarea estimată fără TVA de 50.000,00 RON și  Stand de laborator pentru achiziția și prelucrarea datelor, 1 bucată -valoarea estimată fără TVA -102.000,00 RON.
 
Interacțiunea cu ofertanții, respectiv procesul de evaluare a ofertelor se va desfășura după următoarele reguli: Pentru vizualizarea documentației de atribuire încărcate în SEAP, operatorii economici trebuie sa aibă un program necesar vizualizării fișierelor semnate electronic (site-urile furnizorilor de semnătura electronică). Solicitările de clarificări referitoare la prezenta documentație de atribuire se vor adresa în mod exclusiv în SEAP la Secțiunea ”Întrebări” din cadrul procedurii de atribuire derulate prin mijloace electronice, iar răspunsurile la acestea vor fi publicate în SEAP la Secțiunea ”Documentație, clarificări și decizii” din cadrul anunțului de participare. Pentru transmiterea solicitărilor de clarificări privind documentația de atribuire, operatorii economici se vor înregistra în SEAP. 
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 13.11.2024, ora 15:00, pentru toate loturile.

Licitația va avea loc în data de 13-11-2024, ora 15:00.

Valoarea estimată a contractului este de 152. 000 RON.
 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter perso nal.
 
Citește și
Licitații Constanța SC Confort Urban SRL achiziționează motorină Euro 5 de peste 1,4 milioane de lei (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii