Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 06 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Contanța Sistem de canalizare, în comuna Lipnița. Newbuilding Cons SRL și 3B Construction Project SRL vor încasa peste 10 miloane de lei de la Primăria Lipnița (DOCUMENT)

ro

06 Sep, 2024 13:48 182 Marime text
Sistem de canalizare
  • În comuna Lipnița va fi înființat un sistem de canalizare.
  • Cele două firme care și-au adjudecat contractul sunt Newbuilding Cons SRL și 3B Construction Project SRL.
  • Valoarea contractului atribuit pe 2 septembrie este de 10.929.201,82 lei.
 
Primăria Comunei Lipnița a atribuit contractul „Servicii de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului pe durata execuției și execuția pentru obiectivul de investiții «Înființare sistem canalizare în satul Lipnița, comuna Lipnița, județul Constanța»'' societăților Newbuilding Cons SRL și 3B Construction Project SRL. Valoarea contractului atribuit pe 2 septembrie este de 10.929.201,82 lei.
 
Prin “proiectare” se înțelege prestarea următoarelor servicii elaborare documentațiilor necesare pentru obținerea avizelor necesare pentru derularea investiții la faza P.T și D.E ( D.T.O.E , D.T.A.C), elaborare proiect tehnic (PTE, DDE, CAIETE SARCINI).
 
Obligațiile contractului constau în îndeplinirea de către operatorul economic desemnat câștigător a următoarelor activități:
 - Servicii de proiectare,
- Proiect tehnic și detalii de execuție,
-  Asistență tehnică,
- Execuție lucrări.
 
 
Despre Newbuilding Cons SRL
 
Conform termene.ro, firma are sediul în Constanța, pe strada Tache Ionescu nr. 27A, a fost fondată pe 15 martie 2016 și obiectul de activitate este „lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor”.
 
Newbuilding Cons SRL este controlată de Georgian și Anamaria Barbu. Georgian Barbu este și administrator. Georgian Barbu apare și în Geotrans & Anaconstruct SRL (radiată). 

Conform termene.ro, Newbuilding Cons SRL a obținut, prin negociere directă, 17 contracte, de la autorități publice locale. Printre acestea se numără (Primaria Comunei Lipnița,  Primăria comunei Pantelimon, Primăria Crucea, Primăria Ghindărești și altele.  De asemenea, Newbuilding Cons SRL a câștigat trei licitații organizate de Primaria comunei Pantelimon,  Comuna Crucea și Comuna Băneasa.
 
În anul 2023, firma a declarat o cifră de afaceri de 1.639.956 lei, 5 salariați și un profit de 916.281 lei.
 
 
 
Despre 3B Construction Project SRL

 
Potrivit termene.ro, firma 3B Construction Project SRL a fost înființată în anul 2017, adresa sediului social este în municipiul Iași, iar obiectul principal de activitate este „Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea“.
 
Asociat unic al 3B Construction Project SRL este Ștefan Bodoga, cel care deține și calitatea de administrator. Acesta mai apare în Bodo Invest SRL, 3B Project SRL și Software Design Solution SRL.
 
Firma a câștigat, de-a lungul anilor, prin negociere directă, 251 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Comuna Miroslava, Primăria Agnita, Comuna Falciu, Comuna Frumușica, Comuna Băneasa, Comuna Valea Seaca, Comuna Gherghești, Comuna Rebricea, Comuna Ardusat și altele.
 
În 2022, 3B Construction Project SRL a avut o cifră de afaceri de 3.626.319 lei, un profit de 1.829.954 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 5. Sitaație pentu 2023 arată astfel: cifră de afaceri de 3.787.150 lei, 5 salariați și un profit de 1.763.644 lei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Îîn secțiunea Documente puteți consulta anunșul de atribuire a contractului

 
 
Citește și:
 
Cumpărări directe Constanța. Străzile din Lipnița, reabilitate de Newbuilding Cons SRL. Firma a semnat un contrcat și cu UAT Pantelimon (DOCUMENT)
 
Licitații Tulcea: Două firme, una din Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, câștigătoare ale unui contract în comuna Beidaud (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii