Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 02 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații publice DGASPC Constanța vrea să monteze centrale termice pe gaz. Așteaptă ofertant (DOCUMENT)

ro

02 Sep, 2024 17:00 173 Marime text
Sediul DGASPC Constanța - sursa: Facebook.com

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța organizează o licitație publică pentru atribuirea contractului ce constă în achiziția lucrărilor de proiectare, achiziționare și montare a centralelor termice și execuție a unei instalații de utilizare a gazelor naturale.
 
Licitația va avea loc pe data de 16 septembrie 2024, ora 15:00, iar valoarea estimată a contractului este de 162,536.31 lei.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, obiectul contractului constă în achiziționarea lucrărilor de execuție pentru proiectare, achiziționare și montare centrale termice și execuție instalație de utilizare gaze naturale.
 
Lucrările solicitate de către autoritatea contractantă și care vor face obiectul contractelor de proiectare și executie sunt împartite pe 2 loturi, astfel:
 
  • Lot 1 - lucrări de proiectare, achiziționare și montare centrale termice și execuție instalație de utilizare gaze naturale la CSC Sparta Rotterdam Techirghiol, situat pe str. Ovidiu nr. 20B, localitatea Techirghiol, județul Constanța. Valoarea estimată a contractului, fără TVA, este de 99.729,70 lei,
  • Lot 2 - lucrări de proiectare, achiziționare și montare centrale termice și execuție instalație de utilizare gaze naturale la LP Techirghiol, situat pe str. Mărășești nr. 7, localitatea Techirghiol, județul Constanța. Valoarea estimată a contractului este, fără TVA, de 62.806,61 lei.
 
Conform sursei citate, se pot înainta oferte pentru unul sau mai multe loturi. Totodată, în cadrul unui lot nu se acceptă oferte parțiale.
 
Numărul de zile pana la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor este de 7 zile.
 
Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar, complet și fără ambiguități tuturor solicitărilor de clarificări cu 4 zile înainte de termenul limită stabilit în anunțul de participare pentru depunerea ofertelor, cu condiția transmiterii solicitării de clarificări în timp util.
 
Operatorul economic care participă la procedură nu trebuie să se afle în situații pentru care există probabilitatea să fie generatoare de conflict de interese, mai precizează sursa citată.
 
  • Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante sunt: Director General – Ristea Mihaela;
  • Director Executiv - Direcția economică – Dănilă George;
  • Director Executiv Protecția Copilului – Marcoșanu Silviu Mihai;
  • Serviciul Achiziții Publice - Sotir Anișoara, Constantin Antonela Dana, Gheorghe Marius Cristian, Grosu Chirana Georgiana, Frățilă Ionuț, Neculae Laura-Cristina;
  • Serviciul Juridic Contencios - Preda Afrodita Violeta, Dragomir Denisa, Guță Titiana; Larie Petre, Checiu Cristina, Ciocîrlan Monica – Mihaela; Creangă Cătălina Georgeta Iuliana;
  • Serviciul Contabilitate, Buget - Stamule Zoica, Neculaev Alina, Geamalingă Tanța, Cosma Felicia Iuliana, Serbinuc Iuliana Claudia, Marius Eremia, Butoi Meral, Acatrinei Florentina;
  • CIRUL-DASPA - Macovei Marius, Andrei Liviu, Mititelu Radu, Meroșneac Cătălin, Monea Florin, Nurla Aysel.
 
De asemenea, potrivit documentelor, pentru persoanele juridice străine ce participă la depunerea ofertelor, se vor prezenta documente edificatoare care dovedesc o formă de înregistrare, în conformitate cu prevederile legale din ţara în care ofertantul este stabilit, din care să reiasă informaţiile solicitate de către autoritatea contractantă.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
DGASPC Constanța cumpără îmbrăcăminte și încălțăminte de peste 750 mii lei (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii