Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:15 30 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații publice Un singur agent economic interesat să spele autoturismele Primăriei Constanța! (DOCUMENT)

ro

30 Sep, 2024 17:00 190 Marime text
  • Primăria Constanța a lansat în luna septembrie în Sistemul Electronic de Achiziții Publice prin care caută să angajeze servicii de spălătorie a autovehiculelor
  • „Obiectul prezentului acord-cadru constă în prestarea serviciilor conform cerințelor tehnice, respectiv spălare interior-exterior și curățare tapițerie pentru autovehiculele Primăriei municipiului Constanța“, se arată în anunț.
  • Valoarea totală estimată a achiziției se ridica la 651.461 de lei cu TVA
  • Până la termenul limită de depunere a ofertelor a existat o singură companie interesată de prestarea acestor servicii
  • Este vorba despre SC Noul Orizont SRL
  • Unic asociat și administrator este Andrei Mârza care mai figurează și în Vali Mam Comercial SRL
  • În 2023, societatea a avut o cifră de afaceri de 1.850.453 lei, un profit de 476.429 lei și datorii 598.880 de lei, potrivit www.termene.ro
 

 
Primăria Constanța a lansat în luna septembrie în Sistemul Electronic de Achiziții Publice prin care caută să angajeze servicii de spălătorie a autovehiculelor.

„Obiectul prezentului acord-cadru constă în prestarea serviciilor conform cerințelor tehnice, respectiv spălare interior-exterior și curățare tapițerie pentru autovehiculele Primăriei municipiului Constanța.“, se arată în anunț.

Valoarea totală estimată a achiziției se ridica la 651.461 de lei cu TVA.

Potrivit caietului de sarcini, Primăria Constanța vrea să angajeze servicii de spălătorie pentru 52 de autoturisme, din care 29 de Dacia Logan, 8 – Dacia Jogger, 5 – Skoda Octavia și 10 – Renault Zoe; 5 autoturisme mici de transport persoane, din care 4 Dacia Dokker și 1 Ford Transit Connect; o autoutilitară mică de transport marfă – Peugeot ePartner; 3 autoutilitară SUV – Dacia Duster; 3 autoutilitare mari de transport persoane; 3 autoutilitare mari de transport marfă și o autoutilitară pick-up 4×4.
 
Până la termenul limită de depunere a ofertelor a existat o singură companie interesată de prestarea acestor servicii.

Este vorba despre SC Noul Orizont SRL.


 
Despre Noul Orizont SRL

Firma a fost înființată în 2001, are sediul în municipiul Constanța și se ocupă cu „întreținerea și repararea autovehiculelor.

Unic asociat și administrator este Andrei Mârza care mai figurează și în Vali Mam Comercial SRL care se ocupă de comerțul cu amănuntul al echipamentului audio/ video în magazine specializate.

În 2023, societatea a avut o cifră de afaceri de 1.850.453 lei, un profit de 476.429 lei și datorii 598.880 de lei, potrivit www.termene.ro.

Potrivit Termene.ro, Noul Orizont SRL a avut în trecut mai multe contracte publice, iar printre autoritățile publice se află Direcția Națională Anticorupție, Consiliul Județean Constanța, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, dar și Agenția pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Licitații publice Cine spală autoturismele Consiliului Județean Constanța, Centrului Militar Zonal și Structurii Teritoriale pentru Probleme Speciale? (DOCUMENTE)

Iată cine spală și repară autospecialele Poliției Constanța!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii