Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:28 07 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Primăria Valea Teilor investește aproximativ 300.000 de euro pentru modernizarea căminului cultural (DOCUMENT)

ro

06 Aug, 2024 11:00 317 Marime text


Primăria comunei Valea Teilor, județul Tulcea, a atribuit contractul „modernizare cămin cultural Valea Teilor județul Tulcea” pentru care alocă suma de 1.391.916,87 de lei, echivalentul a aproximativ 300.000 de euro.
 
Firma câștigătoare este Kriskon. Cele două entități au încheiat contractul la data de 16 iulie 2024, iar pe 5 august a fost publicat în SEAP.
 
După cum se arată în contract, la „descrierea succintă”, imobilul cu destinația de cămin cultural se află în intravilanul satului Valea Teilor, comuna Valea Teilor, județul Tulcea și aparține domeniului privat al comunei Valea Teilor. Este alcătuit din teren intravilan cu suprafața măsurată de 2.213 mp și clădirea C1 cu suprafața construită totală de 335 mp, suprafață desfășurată 335 mp.
 
În prezent, clădirea nu este funcțională și astfel se propun următoarele măsuri de consoldiare:
  • Se vor demola anexele de pe fațada posterioară; Clădirea Căminului Cultural se va separa cu perete de rost.
  • Se va executa consolidare fundații prin camasuire pe ambele fețe și se asigura rigiditatea cu grinda echilibrare din beton armat pe mijloc; înălțare pereți cu 60-70 cm cât considera arhitectul.
  • Consolidare pereți parter cu plasa legată Ø8/20 și mortar MIOOT, pe ambele fețe centuri beton armat la partea superioară a pereților.
  • Înlocuire planșeu și sarpanta, refacere astereală, înlocuire învelitoare cu învelitoare ușoară (tablă profilată tip țiglă).
  • Se va asigura rigidizarea planșeului în plan orizontal cu dulap bătut în diagonală
  • Execuție lucrări de finisaje medii, tencuieli, zugrăveli.
  • Execuție lucrări instalații interioare sanitare, electrice, termice;
  • Se vor executa trotuare de jur împrejurul clădirii
  • Execuție lucrări de finisaje superioare, tencuieli, zugrăveli
 
Despre Kriskon
 
Conform termene.ro, platformă consultată marți, 6 august 2024, Kriskon SRL funcționează din 27 mai 2005, are sediul în județul Mureș și se ocupă cu lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”.
 
Kriskon SRL a realizat în anul 2023 peste șapte milioane de lei cifră de afaceri și peste 300.000 de lei profit. În medie a avut 15 salariați.
 
Potrivit sursei citate, Viorel Huruba este asociatul și administratorul firmei.
 
Firma are șase cumpărări directe și zece achiziții publice câștigate. Printre autoritățile contractante amintim de: Primăria comunei Crucea, Primăria comunei Comana, Garda de Coastă, Penitenciarul Poarta Albă, Consiliul Județean Constanța etc.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platofrma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Licitații Tulcea Primăria Valea Teilor, achiziție de tractor cu remorcă, în valoare de peste 300.000 lei (DOCUMENT) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii