Licitații Tulcea Proiectul „Funcționarul public virtual", implementat la Primăria Cerna de două firme din Ploiești (DOCUMENT)
Licitații Tulcea: Proiectul „Funcționarul public virtual", implementat la Primăria Cerna de două firme din
30 Aug, 2024 14:36
ZIUA de Constanta
525
Marime text
- Big Media Relații Publice SRL și Control Arhisoft Management SRL au semnat cu Primăria Cerna, județul Tulcea.
- Cele două firme vor furniza un pachet compus din licențe pentru aplicații informatice și din construcția unui site web, pentru realizarea unui sistem digital integrat.
Primăria Cerna, județul Tulcea, a atribuit contractul de achiziție a unui pachet compus din licențe pentru aplicații informatice și din construcția unui site web, pentru realizarea unui sistem digital integrat, care să automatizeze prin informatizare o parte dintre activitățile instituției publice precum și relația cu cetățenii, denumit generic „Funcționarul public virtual".
Firmele care și-au adjudecat contractul în valoare de 440.800 lei sunt: Big Media Relații Publice SRL și Control Arhisoft Management SRL.
Obiectivul general la care contribuie prezenta achiziție este asigurarea infrastructurii TIC, respectiv creșterea calității și transparenței procesului administrativ la nivelul comunei, prin continuarea implementării de măsuri de simplificare a procedurilor administrative și reducere a birocrației pentru cetățeni, atât din perspectiva back-office (adaptarea procedurilor interne de lucru, digitalizarea arhivelor), cât și front-office pentru serviciile publice furnizate aferente competențelor partajate ale administrației publice locale.
Obiectivul specific la care contribuie furnizarea produselor/prestarea serviciilor îl reprezintă: Implementarea unor măsuri de simplificare pentru cetățeni, în corespondență cu Planul integrat pentru simplificarea procedurilor administrative aplicabile cetățenilor din perspectiva front-office, dar si back-office prin introducerea unor soluții aplicative noi și integrarea cu cele existente, în scopul digitalizării fluxurilor de lucru, pentru reducerea timpului de procesare a cererilor cetățenilor și asigurarea accesului online la serviciile publice gestionate de comună din domeniile de interes.
Se dorește achiziționarea de licențe pentru următoarele aplicații informatice, cu funcționalitățile generale descrise în Caietul de sarcini:
1. „Aplicație informatică pentru transferarea și desfășurarea procesului de audiențe în mediul on-line”
2. „Aplicație informatică pentru digitalizarea procesului de consultare publică/ referendum local, prin utilizarea votului electronic”
3. „Aplicație informatică pentru digitalizarea procesului de petiționare prin completarea, depunerea, urmărirea și înregistrarea formularelor în format electronic”
4. „Aplicație informatică pentru gestionarea digitală a Sistemului de Control Intern Managerial”
5. „Aplicație pentru digitalizarea proceselor de emitere și adoptare a actelor administrative, în speță Hotărârile Consiliului Local și Dispozițiile primarului, de la inițiativă până la publicarea în Monitorul Oficial Local, inclusiv posibilitatea efectuării direct în aplicație a controlului de legalitate exercitat de către Instituția Prefectului”
6. „Aplicație informatică pentru Registratura electronică care să conțină, integreze și gestioneze registrele de evidență prevăzute în diversele acte normative privind activitatea administrației publice locale”
7. „Aplicație informatică pentru comunicarea cu cetățenii prin intermediul SMS și E-mail”
8. „Aplicație informatică pentru gestionarea trasabilității și termenelor certificatelor informative de urbanism și al autorizației de construire”
9. Sistem de planificare online – tip site web care permite programarea on-line a cetățenilor la diverse ghișee
10. Ghișeu unic pentru mediul de afaceri
11. Site-web
Aceste activități vor include: instalare, testare, punere in functiune; instruire personal și suport tehnic pentru fiecare an din perioada de garanție.
Modulele si componentele back-office vor asigura interfațarea cu fluxurile deja existente la nivelul Primăriei și cu componentele front-office, prin utilizarea unor nomenclatoare comune, integrarea programatica pe baza de webservice, integrarea privind mecanismele de securitate, la nivel de autentificare (SSO), drepturi și mecanisme de acces.
Despre Big Media Relații Publice SRL
Potrivit termene.ro, societatea Big Media Relații Publice SRL are sediul pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino nr. 25, în Ploiești, are ca obiectiv de activitate „activități de consultanță în domeniul relațiilor publice și al comunicării” și a fst înființată în 2005.
Big Media Relații Publice SRL a raportat pentru anul 2023 o cifră de afaceri egală cu 2.411.304 lei, un profit egal cu 928.275 de lei și șapte salariați.
Conform termene.ro, firma este controlată de Mircea-Alexandru Matei, Ionel Răzvan Florea și Liliana Margareta Moisescu. Capitalul social este împărțit în felul următor: 65% este deținut de Mircea-Alexandru Matei, 25% este deținut de Ionel Răzvan Florea și 10% este deținut de Liliana Margareta Moisescu. Administrator este Mircea-Alexandru Matei.
Big Media Relații Publice SRL a câștigat 1.012 de contracte prin negociere directă și 18 achiziții publice.
Despre Control Arhisoft Management SRL
Datele de pe termene.ro arată că Control Arhisoft Management SRL a fost fondată în anul 2013, are sediul în Ploiești, pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino nr. 25C și obiectul de activitate este „activități de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client)”.
În anul 2023, SC Control Arhisoft Management SRL a realizat o cifră de afaceri de 1.796.710 lei, un profit egal cu 128.228 de lei și a avut zece angajați.
Asociați sunt Ciprian Balș (50%), Adelina-Mihaela Matei (40%) și Mircea-Alexandru Matei (10%).
Administratorii Control Arhisoft Management SRL sunt Ciprian Balș și Mircea-Alexandru Matei.
SC Control Arhisoft Managament SRL a obținut 243 de contrate din negociere directă și 19 achiziții publice.
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire al licitației.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
De asemenea, pentru redactarea acestui aricol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
Citește și:
Decizie CNSC.O licitație organizată de Primăria Cerna din județul Tulcea a fost contestată
Licitații Tulcea: Două firme din Ploiești vor realiza sistemul digital integrat „Funcționarul public virtual” al primăriei Valea Teilor (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii