Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:20 18 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Școala profesională „Vasile Bacalu“ din Mahmudia, dotată cu echipamente IT de peste 260.000 de lei (DOCUMENT)

ro

18 Sep, 2024 15:15 152 Marime text

 Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
  • Valoarea contractului de achiziție este de 263.200 lei, ofertant câștigător fiind Safety Technology SRL, firmă controlată de Tibor Dezso.  
 
Comuna Mahmudia (Primăria), ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Achiziția de echipamente TIC în cadrul proiectului «Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente a școlii profesionale «Vasile Bacalu» Mahmudia“, prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Valoarea contractului 4119 / 11 septembrie 2024 este de 263.200 lei, ofertant câștigător fiind firma Safety Technology SRL.  
 
„Obiectivul general al proiectului este asigurarea în bune condiţii a serviciului public de educaţie şi accesul egal la educaţie pentru elevii din cadrul unităţii de învăţământ din comuna Mahmudia prin dotarea cu echipamente IT“, se arată pe e-licitatie.ro.
 
Contractul este împărțit în două loturi: Echipamente diverse (valoarea estimată fără TVA: 200.322,74 lei) și Multifuncționale (valoarea estimată fără TVA: 94.659,31 lei).  
 
Despre Safety Technology SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată miercuri, 18 septembrie 2024, firma Safety Technology SRL a fost înființată în anul 2009, adresa sediului social este în municipiul Cluj-Napoca, iar obiectul principal de activitate este „Lucrări de instalații electrice“.

Asociat unic al Safety Technology SRL este Tibor Dezso, care deține și calitatea de administrator.

În 2023, Safety Technology SRL a avut o cifră de afaceri de 13.465.771 lei, un profit de 1.585.016 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 30.

Platforma termene.ro informează că Safety Technology SRL are în jur de 700 de contracte câștigate - achiziții directe și în jur de 180 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 17 septembrie 2024).

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:
 
Licitație de peste șase milioane de euro la Tulcea
SC Aquaserv SA și Coral SRL au încheiat un contract de lucrări (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii