Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:26 12 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Spitalul Județean de Urgență, un nou contract cu SC Prion Poct SRL (DOCUMENT)

ro

12 Oct, 2024 16:18 152 Marime text
  • Valoarea totală a achiziției este de aproape 1,9 milioane de lei.

Spitalul Județean de Urgență Tulcea, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Achiziție: Reactivi determinări gaze în sânge“, prin anunț de atribuire la anunț de participare.
 
Valoarea totală a achiziției, pentru un contract de 48 de luni, este de 1.872.000 lei. Ofertant câștigător al acordului cadru 3.189 / 2 octombrie 2024 este SC Prion Poct SRL
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, este vorba de kit reactivi determinări gaze în sânge compatibil pentru Analizorul Gem Premier 5000, necesar pentru evaluarea gravității unei insuficiențe respiratorii și determinarea cauzei sale și pentru interpretarea perturbațiilor de echilibru acido-bazic sangvin (acidoză, alcaloză), pentru evaluarea aportului și utilizării oxigenului. La finalul prezentei proceduri de atribuire se va încheia un acord-cadru pe o perioada de 48 de luni, cu maxim trei operatori economici.
 

Despre SC Prion Poct SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată joi, 10 octombrie 2024, firma Prion Poct SRL a fost înființată în anul 2009, adresa sediului social este la București, iar obiectul principal de activitate este „Comerț cu ridicata al produselor farmaceutice“.

Asociați în SC Prion Poct SRL sunt Cristian Ionescu - Niculescu (cu 50%) și Constantin - Claudiu Prisecaru (cu 50%), ambii deținând și calitatea de administrator.

În 2023, SC Prion Poct SRL a avut o cifră de afaceri de 57.235.019 lei, un profit de 18.046.016 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 37. 

Platforma termene.ro informează și că SC Prion Poct SRL are în jur de 3.400 de contracte câștigate - achiziții directe și peste 600 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 9 octombrie 2024).


SC Prion Poct SRL nu este la primul contract cu Spitalul Județean de Urgență Tulcea.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 

Citește și:

Spitalul Județean de Urgență Tulcea, acord-cadru de aproape 295.000 de euro cu o firmă din București, pentru reactivi
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii