Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:16 24 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medgaz SRL va asigura servicii de catering pentru elevii de la Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” Cumpăna (DOCUMENT)

ro

24 Aug, 2024 16:10 201 Marime text
  • Contractul a fost semnat pe 22 august 2024, firma câștigătoare fiind Medgaz


Primăria Cumpăna, județul Constanța, a atribuit un contract, care vizează contractarea de servicii de catering pentru acordarea unui suport alimentar „masa caldă în regim de catering” elevilor Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” Cumpăna, județul Constanța.


Contractul a fost semnat pe 22 august 2024, firma câștigătoare fiind Medgaz, valoarea totală a achiziției este de 1.145.690 lei.
 

Medgaz SRL, în datele Registrului Comerţului  

Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, firma Medgaz SRL a fost fondată în anul 2008 şi are sediul social în comuna Peştera. Societatea provine din schimbarea sediului din alt judeţ. Capitalul social subscris, de 1.663.000 de lei, integral vărsat, este compus din 16.630 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 100 lei. Asociaţi persoane fizice sunt Darlaiani Stere şi Mişu Stere, fiecare cu 50% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii firmei, care desfăşoară activităţi de comerţ cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi şi gazoşi şi al produselor derivate.


Pe anul 2023, firma a raportat 73 de salariați, o cifră de afaceri de 19 milioane lei și un profit de 2 milioane lei.

 Darlaiani Stere apare și în companiile Eolian-Med SRL, Darmel Tour 2002 SRL, YSD Universe SRL, Naked Sheep Bio SRL, iar Stere Mișu este asociat în Naked Sheep Bio SRL.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

PUZ-ul iniţiat de Medgaz SRL intră în Comisia Tehnică de Urbanism a Primăriei Constanţa (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii