Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:24 05 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

NUCLEARELECTRICA SERV S.R.L. își dorește să achiziționeze servicii de medicina muncii (DOCUMENT)

ro

05 Sep, 2024 14:33 131 Marime text
Sursa foto: CNE Cernavodă




 
  • Valoarea licitației este estimată la suma de 230.732,50 de lei. 
  • Licitația pentru achiziționarea serviciilor medicale va fi organizată la data de 11 septembrie 2024, ora 12.00 
 
Potrivit LicitațiaPublică.ro, contractul se va derula pe bază de programări lunare, conform unui Grafic stabilit împreună cu prestatorul la începutul lunii. Graficul va conține numarul de persoane, data și ora la care lucratorul se va prezenta la examinarea medicală la angajare/periodică sau altele. Solicitările se transmit pe email, conform Graficului lunar dar și în funcție de necesitate.


Plata serviciilor se va face după efectuarea recepţiei serviciilor şi primirea facturii, conform prevederilor art. 6 alin. (1) lit. b) din Legea nr.72/2013 privind măsurile pentru combaterea întârzierii în executarea obligațiilor de plată a unor sume de bani rezultând din contracte încheiate între profesioniști și între aceștia și autorități contractante.
 
 
Licitația pentru achiziționarea serviciilor medicale va fi organizată la data de 11 septembrie 2024, ora 12.00.
 
Valoarea este estimată la suma de 230.732,50 de lei.
 
Criteriul de atribuire va fi „prețul cel mai scăzut”.
 
Ofertele se transmit la adresa de email: achizitii@nuclearelectricaserv.ro, până la data și ora limită precizate în anunțul de publicitate. Ofertele depuse după data și ora comunicată prin anunțul publicitar nu vor fi luate în considerare. Ofertele depuse pe altă adresă de e-mail decât comunicată prin anunțul publicitar nu vor fi luate în considerare. În cazul în care două sau mai multe oferte vor avea prețuri egale, Autoritatea contractantă va solicita retransmiterea ofertei financiare. Oferta declarată câștigătoare va fi postată în SEAP, la secțiunea Catalog electronic, precizând nr. anunțului de publicitate.


Oferta și documentele însoțitoare vor fi transmise ștampilate cu ștampila firmei sau semnate cu semnătură electronică extinsă, bazată pe un certificat calificat, eliberat de un furnizor de servicii de certificare acreditat.
Ofertele care nu vor înlocui cerințele privind transmiterea nu vor fi luate în considerare. De asemenea, ofertele vor fi prezentate în limba română.
Notă: Nu se acceptă oferte parțiale sau alternative.
 
 
 PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și
Licitații ConstanțaColegiul Militar „Alexandru Ioan Cuza” vrea să cumpere echipamente pentru dotarea unui laborator de tip smartlab (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii