Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 09 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ofertele pot fi depuse până pe 22 octombrie Licitație la Primăria Eforie pentru pasajul rutier denivelat de pe DN 39 (DOCUMENT)

ro

09 Oct, 2024 13:38 178 Marime text
Trafic aglomerat pe DN39
  • Contractul „Lucrări de construcții de poduri și tuneluri, puțuri și pasaje subterane, achiziție servicii de proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări a obiectivului de investiții «Pasaj rutier denivelat în zona sensului giratoriu de pe Dn 39, KM 14+280»", în valoare estimată de 103.091.024 RON, este scos la licitație de Primăria Eforie.
  • Oferele pot fi depuse până pe data de 22.10.2024, ora 15:00:00, urmând să fie deschise în aceeazi zi și la oră în SEAP.
  • Ofertele depuse trebuie să fie valabile 6 luni.
 
 Primăria Eforie continuă demersurile pentru realizarea unui pasaj rutier denivelat în zona sensului giratoriu de pe DN 39, KM 14+280.
În acest sens, va fi organizată o procedură publică pentru atribuirea contractului „Lucrări de construcții de poduri și tuneluri, puțuri și pasaje subterane, achiziție servicii de proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări a obiectivului de investiții «Pasaj rutier denivelat în zona sensului giratoriu de pe Dn 39, KM 14+280»", în valoare estimată de 103.091.024 RON.

Oferele pot fi depuse până pe data de 22.10.2024, ora 15:00:00, urmând să fie deschise în aceeazi zi și la oră în SEAP. Ofertele depuse trebuie să fie valabile 6 luni.

Proiectul “Pasaj rutier denivelat în zona sensului giratoriu de pe DN 39, KM 14+280”, are ca scop decongestionarea traficului de pe drumul național DN 39 / E87, reducerea consumului de carburant, reducerea poluării în zona studinată prin reducerea numărului de intersecții la nivel, încurajarea transportului public în comun, reducerea timpului petrecut în trafic, reamenajarea spațiilor verzi și plantarea de arbori și arbuști.

Acest proiect este complementar proiectului de mobilitate urbană  care se va realiza în zona bretelei de acces de pe strada Dorobanților, atât catre sensul giratoriu, cât și către rampa nord Constanța, prezenta investiție fiind în acord cu necesitatea accesibilității proiectului de mobilitate urbană și a transportului public în comun de pe raza orașului Eforie.

Totodată acestă investiție vine în completarea proiectului manageriat în prezent de compania SC CNAIR SA, Alternativa Techirghiol (aflată în procedura de licitație publică) și a proiectului manageriat în prezent de UAT Eforie, Realizarea trecerilor de pietoni denivelat pe sub drumul național DN 39.
 

Responsabili de atribuirea procedurii publice

 
Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante responsabile de atribuirea la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt: Robert Nicolae Șerban – primar, Greceanu Viorica – administrator public, Crețu Cecilia - șef Serviciu Afaceri Europene și Protocol, Preoteasa Gabriel - secretar general, Alina-Elena Oprea - director Direcția Economică, Alexandru Bucureșteanu - șef Serviciu Juridic, Contor Cătălin - consilier achiziții, Rapotan Mihaela - consilier achiziții.

La aceștia se adaugă consilierii locali: Abdula Doina Geta, Berheci Georgiana, Chiru Gigi Christian, Ciocănel Nicolae, Diaconu Ovidiu Ioan, Ganea Valentin, Izet Hasan Levent, Mincea Anisoara, Munteanu Dumitru, Nagy Cătălin Tiberiu, Orbocea Daniel Victor, Parvescu Floarea, Samson Elisabeta, Saracila Lucia, Tode Antoanela, Tudor Silviu Antonio.
 
Condiții pentru ofertanți

 
Ofertantul trebuie să demonstreze că media cifrei de afaceri totală a fost de minim 200.000.000 Lei pentru cel mult ultimele trei exerciâii financiare disponibile, în funcție de data înființării sau începerii activiății operatorului economic.
 
Ofertantul trebuie să fi prestat servicii în ultimii 3 ani, în cadrul a maxim 3 contracte, a căror valoare cumulată să fie cel puțin egală cu 4.250.000 lei, exclusiv TVA dintre care 1 un contract sa fi presupus servicii de proiectare de lucrari de artă în domeniul infrastructurii rutiere (poduri/pasaje/viaducte/tuneluri).

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de participare la licitației.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
   
Termen de depunere oferte extins pentru licitația de înființare a unui pasaj rutier la sensul giratoriu de pe DN 39 (DOCUMENT)
 
Gata cu aglomerația pe DN 39, județul Constanța: Primăria Eforie va achita peste 20 milioane de euro pentru înființarea unui pasaj rutier denivelat (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii