Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:49 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Operațiunea Jupiter Un bărbat reținut pentru 24 de ore, în urma perchezițiilor din Ilfov

ro

23 Oct, 2024 15:07 309 Marime text
Imagine cu rol ilustrativ, Sursa foto: Ziua de Constanța





În cadrul operațiunii JUPITER, desfășurată sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratului General al Poliției Române, în care polițiștii ilfoveni au efectuat 10 percheziții domiciliare, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat în vârstă de 52 de ani.
 
Măsura a fost luată în dosarul penal instrumentat sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată, potrivit unui comunicat al Poliției Române.
 
Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de bărbatul cercetat.
 
În cursul acestei zile, acesta va fi prezentat procurorului de caz, cu propunere privind luarea unei alte măsuri preventive.
 
Precizăm faptul că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
 
Citește și
Un comisar din cadrul ANPC, plasat în control judiciar
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii