Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:15 07 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Participanții la Campionatul Regional Skijet, cazați la Marely Hotel din Constanța! Clubul Sportiv Thetis va achita aproape 10.000 de euro (DOCUMENT)

ro

07 Aug, 2024 17:00 170 Marime text
Foto ilustrativă

Asociatia Club Sportiv Thetis, cu sediul în județul Constanța, ca autoritate contractantă, a încheiat un contract cu o societate comercială din județul Constanța pentru achiziția serviciilor de cazare.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, obiectul contractului îl constă în furnizarea serviciilor de cazare, în cadrul proiectului „Campionatul Regional de Sud-Est la Skijet", fără mic-dejun, pentru perioada 05 – 08 august 2024 (3 nopți de cazare) - 45 de camere duble, în regim de 3 stele.
 
Valoarea totală estimativă a contractului este de 464.44,95 lei, iar societatea ofertantă câștigătoare este MARELY HOTEL SRL.
 
Despre MARELY HOTEL SRL
 
Potrivit termene.ro, societatea comercială a fost înființată în anul 2018 și are sediul social în satul Râmnicu de Jos, județul Constanța, strada Fabricii, iar principalul obiect de activitate al companiei este reprezentat de „activități fotografice”.
Asociat unic și administrator este Preșa Cristinel, ce deține 100% din capitalul social al companiei.
 
Preșa Cristinel mai este titular întreprindere individuală pentru PRESA I. CRISTINEL INTREPRINDERE INDIVIDUALA, cu sediul în satul Râmnicu de Jos, comuna Cogealac, județul Constanța.
 
Conform sursei citate, în anul fiscal 2023, firma a raportat o cifră de afaceri în valoare de 19.000 lei și profit 19.000 lei. Compania nu a raportat niciun salariat pentru anul fiscal menționat anterior. 
 
MARELY HOTEL SRL figurează cu un contract câștigat prin achiziții directe, pentru societatea contractantă Asociația Club Sportiv Thetis și niciun contract câștigat prin achiziții publice.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
O firmă din Brașov care oferă servicii de cazare și-a deschis punct de lucru în Vama Veche, județul Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii