Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:17 10 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Penitenciarul Poarta Albă a încheiat un contract pentru servicii de montaj a camerelor video cu GMB Computers!

ro

10 Aug, 2024 16:39 241 Marime text
  • Penitenciarul Poarta Albă, cu sediul în județul Constanța, ca autoritate contractantă, a încheiat un contract cu o societate comercială din județul Constanța pentru achiziția serviciilor de montaj pentru camere video.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, obiectul contractului îl constă în furnizarea serviciilor de montaj pentru camere video, conform ADV1434698.
 
Valoarea totală estimativă a contractului este de 43.694 lei (8.779,71 euro), iar societatea ofertantă câștigătoare este GMB Computers SRL.
 
Despre GMB Computers SRL
 
Potrivit termene.ro, societatea comercială a fost înființată în anul 1992, are sediul social situat în municipiul Constanța, județul Constanța, pe strada Traian, iar ca obiect principal de activitate figurează cu „repararea calculatoarelor și a echipamentelor periferice”.
 
Asociat unic și administrator al companiei este Boldea Colcear Mircea, ce deține 100% din capitalul social.
 
BOLDEA COLCEAR MIRCEA mai deține funcția de asociat unic și administrator al CABLENET SRL, cu sediul social în municipiul Constanța, județul Constanța.
Potrivit sursei citate, pentru anul fiscal 2023, firma a raportat o cifră de afaceri în valoare de 19.757.413 lei, profit 2.750.898 lei, cu un număr mediu de 76 de angajați.
 
De asemenea, GMB Computers SRL figurează cu 2.948 de contracte câștigate prin achiziții directe, pentru societăți comerciale contractante precum Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Constanța, Penitenciarul Poarta Albă și Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Constanța, dar și 26 de contracte câștigate prin achiziții publice, pentru societăți contractante precum Societatea Națională NUCLEARELECTRICA S.A., Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța și Comuna Costinești.
 
Pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Penitenciarul Poarta Albă caută diriginte de șantier pentru supravegherea lucrărilor de construire a pavilioanelor de detenție (DOCUMENT)
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii