Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:16 07 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percons EU SRL va furniza servicii de management de proiect pentru două unități de învățământ din Mangalia

ro

07 Sep, 2024 16:37 153 Marime text
Primăria Mangalia
  • Primul contract are o valoare de 195.000 lei, fiind vorba de servicii de consultanţă in implementarea proiectului „Cresterea eficientei energetice a clădirii publice – Grădinița nr. 3, Municipiul Mangalia, județul Constanța
 
Primăria Mangalia a atribuit două contracte unei companii din București pentru furnizarea de servicii de manangement de proiect.
 
Primul contract are o valoare de 195.000 lei, fiind vorba de servicii de consultanţă in implementarea proiectului „Cresterea eficientei energetice a clădirii publice – Grădinița nr. 3, Municipiul Mangalia, județul Constanța”.
 
Al doilea contract, în valoare de 100.000 lei, vizează servicii de consultanță în managementul proiectului pentru obiectivul de investițiii „Creșterea eficienței energetice a clădirii publice - Școala Sf. Apostol Andrei, municipiul Mangalia, județul Constanța, Cod proiect C5-B 2.1 a-32”.
 
Ambele contracte s-au atribuit pe 4 septembrie 2024, prin cumpărare directă, iar firma câștigătoare în ambele cazuri este Percons EU SRL.
 
 
Despre Percons EU SRL

 
Potrivit termene.ro, Percons EU SRL a fost înființată în 2009, are sediul social în București, pe strada Năvodari și se ocupă de activități de consultanță pentru afaceri și management.
 

Asociați figurează Cezar Valentin Negrescu și Lucreția Crasan. Administratori sunt Dumitru Mădălina Ioana și Negrescu Cezar Valentin.
 

Numele Lucreției Crasan se regăsește și în Dovleacul Arțăgos SRL.

 
Conform termene.ro, Percons EU SRL figurează cu 154 de achiziții directe (Comuna Ghimes-Făget, Comuna Cristian, Orașul Chitila printre autoritățile contractante).
 

 
În 2022, Percons EU SRL a declarat un angajat, profit peste două milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 3,28 de milioane de lei. În anul 2023, fiind 9 salariați, 2,9 milioane lei cifră de afaceri și 76.759 lei profit.

 
În Secțiunea Document poate fi consultat tabelul achizițiilor directe din Constanța ale societății, potrivit licitatiapublica.ro.

 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Primăria Hârșova, contract cu Percons EU SRL pentru consultanță privind accesarea de fonduri (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii