Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:24 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pregătiri de iarnă! CNAIR, prin DRDP Constanța, cumpără stații de preparare și stocare a clorurii de calciu (DOCUMENT)

ro

13 Aug, 2024 17:00 397 Marime text

 
  • DRDP Constanța anunță organizarea unei licitații pentru achiziția a trei stații de preparare și stocare a clorurii de calciu 
  • Ofertele pot fi depuse până pe data de 4 septembrie 2024. 
  • Durata contractului va fi de 4 luni, iar termenul de livrare va fi de maxim 45 de zile lucrătoare de la primirea comenzii.
 
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., prin DRDP Constanța, organizează o licitație publică pentru atribuirea contractului ce constă în achiziția stațiilor de preparare și stocare, pentru clorură de calciu.
 
Licitația va avea loc pe data de 4 septembrie 2024, ora 15:00, iar valoarea estimată a contractului este de 180.000 lei.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, obiectul contractului este reprezentat de achiziția a trei stații de preparare și stocare pentru soluția de clorură de calciu, conform cerințelor tehnice din caietul de sarcini.
 
Stațiile de clorură se vor monta la destinațiile finale ale achizitorului, respectiv la districtele de drumuri naționale din județele Călărași și Ialomița, astfel:
 
  • District Călărași, județul Călărași;
  • District Orăști, județul Călărași;
  • District Slobozia, județul Ialomița.
 
Costurile cu transportul, descărcarea și instalarea/montarea stațiilor de clorură se află în sarcina ofertantului și vor fi incluse în prețul ofertat.
 

De asemenea, durata contractului va fi de 4 luni, iar termenul de livrare va fi de maxim 45 de zile lucrătoare de la primirea comenzii.
 
Autoritatea contractantă își rezervă dreptul de a modifica contractele subsecvente, doar în cazul în care acestea nu reprezintă modificări substanțiale. Acestea pot fi sub formă de modificări ale duratei de livrare, modificări generate de autorități centrale/locale, cerute prin diverse avize/acorduri/autorizații, modificări generate de includerea de noi subcontractanți și/sau înlocuirea subcontractanților inițiali, precum și alte cauze ce nu pot fi prevăzute.
 
Orice modificare se va materializa într-un Act Adițional la contract ce va fi semnat de Furnizor si Achizitor.
 
Totodată, numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor/candidaturilor este de 7 zile.
 
De asemenea, autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și concret la toate solicitările de clarificări în a 5-a zi dinainte de termenul limită stabilit pentru depunerea ofertelor.
 
Orice solicitare de clarificare transmisă după data menționată anterior va pune autoritatea contractanta în imposibilitatea de a oferi un răspuns în termenul menționat și, drept urmare, orice solicitare de clarificare în termenele menționate se va considera tardivă.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de participare la licitație.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Licitație de 15 milioane de euro! CNAIR caută firmă pentru deszăpezire și întreținere drumuri din Constanța pe timp de iarnă

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii