Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:02 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria 23 August, județul Constanța urmează sa implementeze proiectul „Alimentare cu apa si canalizare zona turistica 23 August”

ro

27 Oct, 2024 15:14 297 Marime text
Primăria comunei 23 August, județul Constanța, a atribuit, prin cumpărare directă, un contract aferent achiziției de servicii de consultanță management proiect pentru „Alimentare cu apă și canalizare zona turistică 23 August”.
 
Atribuirea s-a realizat prin cumpărare directă, conform platformei SEAP, iar data la care s-a încheiat contractul este 24 octombrie 2024. Valoarea achiziției este de 65.000 lei, iar firma declarată câștigătoare este Ideea Zone SRL.
 
U.A.T. Comuna 23 August urmează sa implementeze proiectul " Alimentare cu apa si canalizare zona turistica 23 August", finantat in cadrul Planului National de Redresare si Reziliență – apel nr. PNRR/2022/C1/I.1. Serviciile prestate nu vor fi limitate la descrierea codului achizitionat, urmand a prelua toate serviciile de consultanta - management proiect - necesare implementarii proiectului " Alimentare cu apa si canalizare zona turistica 23 August".
 
Despre Ideea Zone SRL
 
Firma a fost fondată în anul 1996, conform termene.ro. Pe anul 2023, a raportat 4 salariați, o cifră de afaceri de 477.488 lei și un profit de 164.387 lei. Sediul social este în Constanța, pe strada Dumbrava Roșie nr. 59. Asociați sunt Coandă Adrian Valeriu și Coandă Elena, ambii cu o cotă parte de 50%. Coandă Adrian Valeriu este administratorul firmei. El mai apare în Junior Group SRL, Arhiserv Junior SRL, Ammare SRL și Junior Emac Rent SRL. Elena Coandă este și în firmele Junior Group SRL, Arhiserv Junior SRL, Junior Emac Rent SRL și White Gate Cons SRL.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datel or cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:
Business Analysis & Strategy Consulting SRL rămâne consultant în proiectul de reabilitare a Muzeului de Istorie și Arheologie din Constanța​
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii