Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria comunei Fântânele, județul Constanța, organizează un spectacol pentru Ziua Comunei 2024

ro

14 Aug, 2024 17:00 148 Marime text
  • Valoarea contractului este de 79.264 lei, conform platformei SEAP
 
Primăria comunei Fântânele organizează un spectacol pentru Ziua Comunei 2024, iar în acest sens a atribuit un contract firmei Ballonstyle Round SRL pentru realizarea sa.
 
Valoarea contractului este de 79.264 lei, conform platformei SEAP; atribuirea având loc pe 13 august 2024. Obiectul contractului constă în organizare eveniment ziua comunei Fântânele: echipament scenotehnică, sonorizare, video, lumini, organizarea evenimentului, artiști, respectând standardele ISU / ISCIR. „Lista artiștilor care vor cânta la eveniment: Raluca Guslicov, Dj M, Loulou, Ro-mania, Misha, Ionela Maricaș, Aurel Sava, Iholu, Artificii”, conform anunțului de pe SEAP, însă această listă diferă de afișul oficial publicat pe rețelele de socializare.
 
Despre Ballonstyle Round SRL
 

Societatea Ballonstyle Round SRL a fost înființată în anul 2011, are sediul în municipiul Constanța, strada Dobrogei, nr. 49 și se ocupă de „Activități de design specializat”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociat unic și administrator este Mitulescu Marius Aurelian.

 
Acesta mai este asociat și administrator la Ballonstyle SRL și Auto Moto Super Class SRL și asociat la Raza Tic SRL și MR Monkey SRL.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea Ballonstyle Round SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 214.982 lei, cu un profit de 170.055 lei, la un angajat.
 

PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citeşte şi:

Zilele Comunei Fântânele! Ce surprize are primăria pentru acest weekend?

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii