Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:11 04 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța a înregistrat domeniul pentru viitorul site al Cazinoului

ro

04 Sep, 2024 14:54 172 Marime text
Primăria Constanța a înregistrat un nou domeniu și vizează emblematicul Cazinou din Constanța.
 
Astfel, printr-o cumpărare directă a fost achiziționat serviciul de înregistrare și mentenanță a domeniului .ro – www.casino-constanta.ro, care a apărut pe platforma SEAP la dată recentă, pe 3 septembrie 2024. Valoarea este de 59,72 lei, iar ofertantul câștigător este Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București).
 
Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare în Informatică - ICI București a fost înființat în anul 1970 și reprezintă cel mai important institut din domeniul cercetării, dezvoltării și inovării în tehnologia informației și comunicațiilor (TIC) din România.
 
Încă de la înființare, ICI București a reprezentat o adevărată sursă de experți în domeniul informaticii, care prin studiile și cercetările realizate au contribuit la dezvoltarea acestui domeniu. Institutul își desfășoară activitatea în baza Hotărârii de Guvern nr. 1621/2003, cu modificările și completările ulterioare, ca persoană juridică cu management economic și autonomie financiară, fiind în coordonarea Secretariatului General al Guvernului.

Activitatea principală a ICI București este reprezentată de realizarea proiectelor de cercetare - dezvoltare în domeniul TIC, suport pentru dezvoltarea societății informaționale.

Misiunea ICI București este aceea de a susține excelența în cercetare și inovare, pentru dezvoltarea economiei bazate pe cunoaștere în România și pentru o mai bună integrare în spațiul european și internațional de cercetare.

Citește și

Evenimente Constanța! Ce evenimente sunt organizate la malul mării în minivacanța de Sf Maria
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii