Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:18 15 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța anulează licitația privind reabilitarea Liceului Teoretic „George Călinescu”

ro

15 Aug, 2024 12:24 238 Marime text
Liceu George Calinescu ConstanțaPrimăria municipiului Constanța a anulat o licitație pe care o organiza cu privire la atribuirea contractului de execuăție de lucrări aferente obiectivului de investiții „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic „George Călinescu”, Constanța – municipiul Constanța, județul Constanța”.
 
Anularea contractului s-a afișat în platforma SEAP pe 12 august 2024. Această procedura a fost anulată automat deoarece la data limită de depunere oferta nu au existat ofertanți care au depus oferte. Conform anunțului de participare, valoarea contractului era estimată la 8.485.188,09 lei.
 
Amintim că pe ordinea suplimentară a ședinței CLM din februarie 2024 se afla și Proiect de hotărâre nr. 109/2024 pentru modificarea HCL nr. 412/2023 privind aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie şi a principalilor indicatori tehnico–economici pentru obiectivul de investiţii «Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic „George Călinescu”, Constanța».
 
Municipiul Constanţa implementează proiectul «Creşterea eficienţei energetice a imobilului Liceul Teoretic „George Călinescu", Constanţa» prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

 
Potrivit referatului de aprobare, documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţii şi principalii indicatori tehnico economici pentru obiectivul de investiţii «Creşterea eficienţei energetice a imobilului Liceul Teoretic „George Călinescu", Constanţa» au fost aprobate prin HCL nr. 412/2023. Ţinând cont că a fost elaborată documentaţia tehnico-economică la faza proiect tehnic de execuţie, din care a rezultat actualizarea indicatorilor tehnico-economici, indicatori aprobaţi în cadrul şedinţei Comisiei Tehnico-Economice constituită la nivelul instituţiei din data de 23.02.2024.


În temeiul prevederilor art. 136 alin. (1) şi alin. (8) lit. a) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, iniţiez proiectul de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 412/2023 privind aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţii şi a principalilor indicatori tehnico - economici pentru obiectivul de investiţii «Creşterea eficienţei energetice a imobilului Liceul Teoretic „George Călinescu", Constanţa».
 
 
 Citește și:

Se discută despre creșterea eficienței energetice a Liceului Teoretic „George Călinescu” din Constanța (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii