Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:16 18 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Mangalia a semnat un contract de 4,5 milioane lei cu o firmă din Constanța, pentru echipamente IT

ro

18 Oct, 2024 17:00 127 Marime text
Primăria Municipiului Mnagalia
  • Primăria municipiului Mangalia a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, prin care dorește să achiziționeze echipamente IT pentru dotarea unităților de învățământ preuniversitar din Municipiul Mangalia
 
Primăria municipiului Mangalia a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, prin care dorește să achiziționeze echipamente IT pentru dotarea unităților de învățământ preuniversitar din Municipiul Mangalia în cadrul proiectului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din Municipiul Mangalia, județul Constanța”.
 
Achiziția presupune atribuirea unui contract de furnizare produse, al cărui obiect constă în achiziționarea a 1.703 echipamente și dotări IT, pentru dotarea unităților de învățământ preuniversitar din Municipiul Mangalia, în baza unei finanțări nerambursabile acordată prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Pilonul VI. Politici pentru noua generație – Componenta C15: Educație – Apelul de proiecte: F-PNRR-Dotari-2023-Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe, contract de finanțare nr. 1875DOT/2023.
 
Contractul are o valoare de 4.565.857 lei, conform platformei SEAP. Contractul a fost încheiat pe 2 septembrie 2024. Firma câștigătoare este Crucial Systems & Services S.R.L.
 

Despre Crucial Systems & Services SRL

 
 
Conform termene.ro, firma are ca obiect de activitate „repararea calculatoarelor și a echipamentelor periferice”, a fost fondată pe 8 aprilie 1998 și are sediul pe bulevardul Mamaia nr. 192, Constanța.
 
Elena Andreea Avrigeanu și Bogdan Mihăiță Moldoveanu sunt asociați cu părți egale, conform termene.ro. Bogdan Mihăiță Moldoveanu este administrator.
 
Crucial Systems & Services SRL a câștigat, prin negociere directă, 1.900 de contracte, de la autoritărți publice locale.  Printre acestea se numără: Compania Nationala "Administratia Porturilor Maritime" SA Constanta, Liceul Tehnologic Nicolae Istratoiu DelenI,  Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" Constanța, Comuna Corbu, Școala Gimnazială nr.29 "Mihai Viteazul" Constanța, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, Comuna Corbu și altele.

 
În anul 2023, firma a declarat o cifră de afaceri de 11.157.339 lei, 11 salariați și un profit de 746.010 lei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din

surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit infor mații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:
 
Cumpărare directă. Comuna Saraiu, județul Constanța, contract cu Crucial Systems & Services SRL pentru mobilier școlar (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii