Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:18 16 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Mangalia alocă peste 100.000 de lei pentru un contract de lucrări de intervenție pe domeniul public (DOCUMENT)

ro

16 Aug, 2024 17:00 202 Marime text


Primăria Municipiului Mangalia, cu sediul în județul Constanța, ca autoritate contractantă, a încheiat un contract cu o societate comercială din județul Constanța pentru achiziția lucrărilor de intervenție pe domeniul public.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, obiectul contractului constă în achiziția de „lucrări de intervenție pe domeniul public”, conform antemăsurătorilor.
 
Valoarea totală estimativă a contractului este de 128,424.18 lei, iar societatea ofertantă câștigătoare este TRANSBUILDING SRL.
 
Despre TRANSBUILDING SRL
 
Potrivit termene.ro, societatea comercială a fost înființată în anul 2001 și are sediul social în municipiul Mangalia, județul Constanța, strada Constanței, iar principalul obiect de activitate al companiei este reprezentat de „alte lucrări speciale de construcții n.c.a.”.
 
Asociat unic și administrator este Ghinescu George Victor, cu o cotă de 100% din firmă.
 
De asemenea, el mai deține funcția de asociat și administrator al PLATFORMA SERVICII IMOBILIARE S.R.L., având 99% din capitalul social și funcția de administrator al BAUEN ELECTRIC S.R.L., ambele companii figurând cu sediul social în municipiul Mangalia, județul Constanța.
 
Conform sursei citate, în anul fiscal 2023, firma a raportat o cifră de afaceri în valoare de 523.115 lei și profit în valoare de 127.656 lei, la un număr mediu de 4 angajați.

TRANSBUILDING SRL figurează cu 32 de contracte câștigate prin achiziții directe, pentru Municipiul Mangalia, dar și un contract câștigat prin licitație publică pentru Comuna Albești, ca societate contractantă.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
Primăria Municipiului Mangalia achiziționează un teren situat în strada General Dragalina 57 (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii