Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:25 19 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Mihail Kogălniceanu cumpără servicii de catering pentru elevii liceului din comună

ro

13 Oct, 2024 11:05 343 Marime text
Primăria Mihail Kogălniceanu, din Constanța, organizează o licitație pentru atribuirea unui contract aferent achiziției serviciilor de catering, pentru preșcolarii și elevii de la Liceul Teoretic Mihail Kogălniceanu.
 
Termenul limită pentru depunerea ofertelor și data la care va avea loc licitația este 17 octombrie 2024, conform platformei SEAP. Valoarea estimată a achiziției este de maxim 15 lei/suport alimentar, inclusiv fruct/zi. Adică pragul maxim este de 606.375 lei cu TVA. Suportul alimentar tip sandvici trebuie să includă produse cu făină integrală – pâine feliată sau batoane/chiflă, produse din carne și/sau brânzeturi/derivate din lapte și legume – roșii, castraveți, salată sau alte produse similare. Se va adăuga un fruct la alegere – portocală/măr/caisă/ pară/piersică sau echivalent.
 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și

Servicii Publice de Mentenanță Mihail Kogălniceanu achiziționează motorină
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii