Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:37 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Ovidiu cheltuie peste 55.000 de lei pe servicii de toaletare a arborilor (DOCUMENT)

ro

26 Sep, 2024 17:00 320 Marime text
Primăria Ovidiu

Primăria Orașului Ovidiu, cu sediul în județul Constanța, a atribuit un contract, în urma unei achiziții directe, pentru furnizarea serviciilor de toaletat și fasonat arbori.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, obiectul contractului este vizat de prestarea serviciilor de toaletat și fasonat arbori, pe raza orașului Ovidiu, județul Constanța.
 
Valoarea totală estimativă a contractului este de 55.000 lei, iar societatea ofertantă câștigătoare este S.C. ATOMIC PEST DDD S.R.L.
 
Despre S.C. ATOMIC PEST DDD S.R.L.
 
Potrivit termene.ro, societatea comercială a fost înființată în anul 2019 și are sediul social în orașul Năvodari, județul Constanța, pe strada Lacului, iar principalul obiect de activitate al companiei este reprezentat de „alte activități de curățenie n.c.a.”.
Asociat unic și administrator este Nichita Rafael, cu o cotă de 100% din companie.
De asemenea, el mai ocupă funcția de asociat și administrator al PERA SUPERMARKET S.R.L., deținând 50% din capitalul social al firmei.
Conform sursei citate, în anul fiscal 2023, firma a raportat o cifră de afaceri în valoare de 851.949 lei, profit în valoare de 505.463 lei și un număr mediu de 3 angajați.
S.C. ATOMIC PEST DDD S.R.L. figurează cu 70 de contracte câștigate prin achiziții directe, pentru societăți contractante precum Școala Gimnazială Ion Ghica Tortoman, Comuna Mircea Vodă și Comuna Grădina (Primăria Grădina).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
Cumpărări directe Constanța Orașul Ovidiu își înfrumusețează domeniul public cu arbori ornamentali (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii