Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:13 17 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Saraiu, județul Constanța edifică un Centru de zi pentru copii aflați în situație de risc de separare de părinți

ro

17 Sep, 2024 13:05 135 Marime text
 Sursa foto - freepik.com

Primăria comunei Saraiu, județul Constanța organizează o licitație pentru achiziționarea serviciilor de execuție lucrări în cadrul proiectului „Centru de zi pentru copii aflați în situație de risc de separare de părinți”.
 
Valoarea achiziției este de 1.465.605,01 lei, conform platformei SEAP, termenul limită pentru depunerea ofertelor fiind 2 octombrie 2024.
 
Construcția nou propusă se desfășoară pe două niveluri – P + E și va fi amplasată, relativ, in partea estica a parcelei. Din punct de vedere funcțional, la parter se propune conformarea spațiului, având un acces principal pe partea estica a cladirii, respectiv unul secundar pe partea sudica. Din accesul principal se ajunge într-un windfang/hol care distribuie circulațiile dintr-un hol principal către sala multifunctionala situata in partea dreapta cu acces spre chicineta; către zona grupurilor sanitare pentru persoanele cu dizabilitati si grupurile sanitare separate pe sexe (femei, barbati) in partea stanga, iar in zona centrala catre chicineta, cabinet medical si casa scarii de unde se face accesul către etaj. La etaj, din hol se face acces catre biroul administrativ, camera de igienizare si grupurile sanitare separate pe sexe (femei,barbati) in partea stanga; catre birou si camera personal – in zona centrala; si catre sala de activitati in partea dreapta, unde se regaseste si scara pentru evacuare in caz de incendiu.
 
Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității/entității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt: Irimia Dorinela – primar, Micu Emilia – viceprimar/consilier local, Dragu Ileana Crina – secretar general, Eftincă Valentina - stare civila responsabil viză CFP, Dănăilă Rodica - consilier contabilitate, Badea Lenuţa - consilier comartiment resurse umane, Consilieri locali: Iancu Emilia, Baciu Mihai, Cojanu Mihai, Iordan Gheorghe, Mocanu Pavel, Pătrulescu Aurel, Iancu Gheorghe, Păcuraru Eugen.

Citește și

Compania fondată de primarul din Saraiu, Toporașul Verde SRL, înființează trup de pădure în comună
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii