Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 06 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiect de peste 6,7 milioane lei Avicola Callatis Dobrogea SRL înființează la Cobadin o fermă avicolă cu bani din PNDR (DOCUMENT)

ro

06 Oct, 2024 17:00 187 Marime text
Ferma_avicola. Sursa foto - freepik.com
  • Compania Avicola Callatis Dobrogea SRL face licitație pentru atribuirea contractului de execuție a lucrărilor privind înființarea unor adăposturi și anexe unei ferme avicole.
  • Ofertele pot fi depuse până pe data de 18 octombrie 2024, ora 16:00, acestea urmând să fie deschise în aceeași zi, la ora 16:30.
  • Ruca Simona-Floriana este asociat unic și administrator al firmei.
     
Avicola Callatis Dobrogea SRL intenționează să înființeze adăposturi și amexe fermă agricolă, proiectul finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR).
 
În acest sens, Compania Avicola Callatis Dobrogea SRL anunță organizarea unei licitații pentru atribuirea contractului de execuție a lucrărilor privind înființarea unor adăposturi și anexe unei ferme avicole.  Ofertele pot fi depuse până pe data de 18 octombrie 2024, ora 16:00, acestea urmând să fie deschise în aceeași zi, la ora 16:30.
 
Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 6.716.753,62 de lei (fără TVA), iar valoarea totală neeligibilă este de 29.226,79 de lei (fără TVA). Astfel, valoarea totală a proiectului se ridică la 6.745.980,41 de lei (fără TVA)
 
Investiția va fi rtealizată pe un teren de 2.000 de mp, în  extravilanul comunei Cobadin. Pe o suptafață de 1.363 mp din acest teren se va construi o fermă de găini ouătoare.
 
Pe lângă spațiul destinat creșterii păsărilor, aici va exista o o zonă dedicată procesului de producție, care va avea vestiare,  grupuri sanitare, o cameră tehnică de monitorizare, o zonă de producție echipată cu aparatură pentru sortarea și ambalarea ouălor colectate.
 
La acestea se adagă spații de depozitare separate pentru ouăle neconforme (SNCU), ambalaje noi (peleți, cofraje, etichete) și produsul finit (paleți cu cofraje de ouă).
 

Despre Avicola Callatis Dobrogea SRL 
 
Înființată în anul 2017, firma sediul pe strada Incinta Ferma Zootehnica, Mangalia, Județul Constanța și se ocupă de creșterea păsărilor. Ruca Simona-Floriana este asociat unic și administrator al firmei.
 
În anul 2023, firma a declarat o cifră de afaceri de 754.503 lei, un singur angajat, o pierdere de 465.595 lei și datorii de 127.385 lei. 
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de participare la licitație.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii