Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:24 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reamenajarea parcului din zona Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski atribuită pentru 1.4 milioane de euro fără TVA. Cine sunt câștigătorii? (DOCUMENTE)

ro

22 Sep, 2024 17:00 872 Marime text
  • Valoarea totală a achiziției fără TVA este de 7.006.354.9 lei, aproximativ 1.4 milioane euro fără TVA
  • Câștigător este compania argeșeană OPTICA SOFIA SRL din județul Argeș
  • Unic asociat și administrator este Adelina-Filofteia Petrescu, potrivit www.termene.ro.
  • Firma figurează cu 56 de achiziții directe și 10 contracte din achiziții publice.
  • Potrivit proiectul, vor fi realizate lucrări complexe care presupun revitalizarea și refacerea fondului dendrologic și a spațiilor verzi, reabilitarea aleilor, a instalațiilor și a rețelelor de iluminat public și monumental, restaurarea, reorganizarea și înlocuirea mobilierului urban deteriorat sau distrus, amenajarea unui loc de joacă modern, precum și realizarea unui sistem de irigat automatizat
  • De asemenea, se va amenaja și un loc de joacă pentru câini, în suprafață de 200 de mp. Acesta va fi situat în zona verde din stânga intrării principale a parcului și va avea un acces din bulevardul Tomis și unul din parc
 
 
Primăria municipiului Constanța a atribuit contractul de execuție lucrări pentru „Reamenajarea spațiului public din zona Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski”. 

Valoarea totală a achiziției fără TVA este de 7.006.354.9 lei, aproximativ 1.4 milioane euro fără TVA.

Câștigător este compania argeșeană OPTICA SOFIA SRL iar subcontractor, Fraicom SRL. Compania a fost subcontractor pentru Meva Concept SRL  și în  proiectul de mobilitate din zonei centrală a municipiului Constanța alături de Hiwaters Solutions SRL și Mooz Services SRL.



Potrivit proiectul, în parcul din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” vor fi realizate lucrări complexe care presupun revitalizarea și refacerea fondului dendrologic și a spațiilor verzi, reabilitarea aleilor, a instalațiilor și a rețelelor de iluminat public și monumental, restaurarea, reorganizarea și înlocuirea mobilierului urban deteriorat sau distrus, amenajarea unui loc de joacă modern, precum și realizarea unui sistem de irigat automatizat.
 
De asemenea, se va amenaja și un loc de joacă pentru câini, în suprafață de 200 de mp. Acesta va fi situat în zona verde din stânga intrării principale a parcului și va avea un acces din bulevardul Tomis și unul din parc.
 
Se vor monta rulouri de gazon, suprafața va fi reamenajată cu arbori și arbuști ornamentali, în centru vor fi plante de talie mică, iar spre margine, vegetație de diferite înălțimi, vor exista mai multe pergole acoperite de plante decorative.

Totodată, copacii care prezintă o stare fitosanitară precară vor fi înlocuiți cu arbori sănătoși.  
 
Despre Optica Sofia SRL

Firma a fost înființată în 2017 și are ca obiect principal de activitate producția de dispozitive, aparate și instrumente medicale și de laborator.

Compania are sediul social pe strada Principală, Nr. 80, Valea Mare-Bratia, Județ Argeș iar pentru 2023 a raportat o cifră de afaceri de 46.869.877 lei, 17 angajați și profit de 6.705.711 lei.

Unic asociat și administrator este Adelina-Filofteia Petrescu, potrivit www.termene.ro.

Firma figurează cu 56 de achiziții directe și 10 contracte din achiziții publice.

Despre Fraicom SRL, în procedură de insolvență

Firmă cu sediul în București, are ca obiect de activitatea fabricarea altor produse din lemn, a articolelor din plută, paie și din alte materiale vegetale împletite. Are 294 de achiziții directe și 82 de contracte din licitații publice, potrivit www.termene.ro.

Unic asociat este Vlad Alexandru Petrescu care deține și calitatea de administrator alături de PECUNIA IPRL.

Petrescu mai figurează și în Optica Sofia SRL-D cu sediul în Argeș.

În 2023 firma a avut o cifră de afaceri de 43,483,968 lei, profit de 7,350,245 lei și 29 de angajați.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 46.43%.

Firma se află în procedură de insolvență, potrivit dosarului nr. 24951/3/2023/a1 aflat pe rolul Curții de Apel București, secția a V-a civilă.


 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit și informații de pe Termene.ro.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 
Citește și:

Parcul Oleg Danovski din Constanța va fi reamenajat

Primăria Constanța a depus documentele pentru reamenajarea spațiului public din zona Teatrului Oleg Danovski
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii