Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:58 20 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SAJ Tulcea scoate din conturi peste 2,3 milioane de euro pentru reparațiile și întreținerea autovehiculelor (DOCUMENT)

ro

20 Oct, 2024 12:33 231 Marime text


Serviciul de Ambulanță Județean Tulcea, în calitate de autoritate contractantă, a atribuit un contract de 11.928.115 lei (echivalent cu peste 2,3 milioane de euro) firmei Ainodekam SRL.
 
Contractul prevede servicii de reparații și întreținere a autovehiculelor și a echipamentelor conexe pentru autosanitarele din dotarea SAJ Tulcea, iar perioada se întinde pe 24 de luni.
 
Contractul este împărțit în șase loturi, fiecare lot reprezentând mărcile: lot 1 – Volkswagen, lot 2 – Mercedes, lot 3 – Renault, lot 4 – Ford, lot 5 – Fiat și lot 6 – Citroen.
 
Data publicării contractului în SEAP este 16 octombrie 2024.
 
Despre Ainodekam SRL
 
Potrivit termene.ro, Ainodekam SRL are sediul pe strada Eternității nr. 28 din Tulcea, funcționează din anul 1992 și se ocupă de întreținerea și repararea autovehiculelor.
 
Firma este deținută și administrată de Tase Culcida.
 
În anul 2023, Ainodekam SRL a realizat aproximativ 20 de milioane de lei cifră de afaceri, peste 5,5 milioane de lei profit și a avut 61 de angajați.
 
Ainodekam SRL are câștigate 457 de cumpărări directe și nouă licitații. Printre autoritățile contractente se numără: Servicii Publica SA Tulcea, Primăria Tulcea, Primăria Somova, Consiliul Local Jurilovca, ș.a.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia  datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse pu blice deschise.
 
Citește și:
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii