Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sala de sport a Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Albatros, dotată de CJ Constanța (DOCUMENT)

ro

23 Oct, 2024 10:11 340 Marime text
Centrul Albatros
  • Contractul „Furnizare produse pentru dotarea sălii de sport din cadrul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă (CSEI) Albatros“ este scos la licitație de CJC.
  • Valoarea estmată a contractului este de 49.189 RON.
  • Licitația va acea loc pe data de 28.10.2024, ora 12:00.
 
U.A.T Consiliul Județean Constanța dotează sala de sport a  CSEI Albatros, în vederea îmbunătățirii actului educațional.
În aceste sens, va organiza o procedură publică pentru atribuirea contractului „Furnizare produse pentru dotarea sălii de sport din cadrul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă (CSEI) Albatros în cadrul proiectului «Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale pentru CSEI Albatros, CSEI Maria Montessori și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța»“. Valoarea estmată a contractului este de 49.189 RON. Licitația va acea loc pe data de 28.10.2024, ora 12:00.
 
În cadrul contractului urmează să fie furnizate următoarele: Articole și echipament de sport, Echipament de gimnastică, Echipament de fitness, Echipament pentru sporturi de camp, Echipament pentru sporturi cu racheta și de teren, Echipament pentru sporturi de pistă, Jocuri cu țintă și jocuri de masă și echipamente.

Garanția de bună execuție este de 5% din valoarea contractului fără TVA și se va constitui în conformitate cu prevederile art. 154 alin.(4) din Legea nr.98/2016, cu modificările și completările ulterioare. Ofertantul își asumă răspunderea exclusivă pentru legalitatea si autenticitatea tuturor documentelor prezentate în cadrul ofertei depuse.
 
La licitație pot participa toți operatorii economici, indiferent dacă dețin sau nu cont în SEAP. Ofertanții pot depune oferte pentru unul sau mai multe loturi.
 
Oferta declarată câştigătoare este cea cu preţul cel mai scăzut, în condițiile confirmării îndeplinirii cerințelor minime considerate obligatorii și anexate prezentei invitații de participare.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de participare la licitație, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
  
Consiliul Județean Constanța cumpără echipamente digitale pentru CSEI Albatros, CSEI Delfinul, CSEI Maria Montessori și CJRAE (DOCUMENT)


 Consiliul Județean Constanța cumpără ustensile de servire pentru CSEI Albatros. Iată ce sumă investește (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii