Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:18 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șantierul Naval Mangalia S.A. vrea studiu de fezabilitate pentru un nou doc plutitor. Vezi cât costă

ro

27 Sep, 2024 15:07 133 Marime text
  • Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 29 octombrie 2024, ora 15:00.

Șantierul Naval Mangalia S.A. intenționează să achiziționeze servicii pentru elaborarea „Studiului de fezabilitate pentru executia obiectivului de investitii doc plutitor modular 2000 tf“. 

Valoarea estimată este de 500.000 lei, iar durara contractului este de 30 zile.Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 29 octombrie 2024, ora 15:00. 

Cine sunt responsabilii de licitație

Cei care se vor ocupa de organizarea, derularea și finalizarea procedurii, sunt urmatori Bănceanu Mihai, director general, Tudor Mihaela, director economic, Milea Radu, director tehnic, Stefoi Mircea, responsabil SU, SSM, Simion Sorin, programator - lansator fabricatie, Simion Petre, tehnolog, Sava Mirel, șef birou marketing, aprovizionare, aontracte, devize.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal. 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Primăria Năvodari continuă proiectul privind îmbunătățirea mobilității urbane pe mai multe străzi ce deservesc transportul în comun 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii