Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:35 16 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Școala „Contraamiral Petrică Stoica Pecineaga”, județul Constanța semnează contract pentru ateliere recreative cu Old Line Travel SRL(DOCUMENT)

ro

16 Oct, 2024 20:22 163 Marime text

foto: Unsplash Școala Gimnazială Nr. 1 „Contraamiral Petrică Stoica Pecineaga”, județul Constanța a semnat prin cumpărare directă cu Old Line Travel SRL contractul vizând ateliere recreative pentru elevi.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice la data de 15.10.2024, unde se face precizarea că valoarea contractului este de 33.600,00 lei, iar data finalizării este 16.10.2024. 
 
Potrivit datelor oficiale, este vorba despre ateliere recerative pentru elevi - Activități în aer liber cu specific distractiv, educativ - Jocuri pentru coeziunea echipei - Atelier de știinte exacte și funcționalitatea acestora - Atelier de educație financiară, perioada: 22.10-23.10.2024 Numărul de participanți este 112. Tariful include atelier evadarea din clasa atelier rocket science atelier jocuri teambuilding atelier expediție pe insula atelier școala de bani.
 


Despre Old Line Travel SRL
 
Societatea Old Line Travel SRL a fost înființată în anul 2016, are sediul în municipiul București, Sector 4, strada Brădetului, nr. 22 și se ocupă de „Activități ale agențiilor turistice”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociați și administratori sunt Bineață Constantin-Răzvan și Ghearalia Paul Ionel.
 
Aceștia mai sunt asociați și administratori la Old Line SRL și Old Line Plus SRL.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea Old Line Travel SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 4.053.453 lei, cu un profit de 1.382.782, la 12 angajați.

Potrivit Licitatie Publica.ro, firma a semnat 215 contracte prin cumpărare directă la nivel național, dintre care 14 la nivelul județului Constanța.
 

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.




În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul privind cumpărarea directă.
 
 


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




Citește și:

Cumpărări directe ConstanțaOld Line Travel SRL oferă servicii pentru organizare de evenimente Liceului Tehnologic „Dobrogea” din Castelu (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii