Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:14 10 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se construiește o nouă școală în Saligny, județul Constanța! Execuția va costa 4 milioane de euro

ro

10 Oct, 2024 17:00 122 Marime text
  • Astfel, pe platforma SEAP se organizează o licitație, cu termen pe 25 octombrie 2024 și o valoare estimată de 22.048.928,6 lei
 
Primăria comunei Saligny, județul Constranța caută firmă pentru executarea lucrărilor construirii unei școli în comună.
 
Astfel, pe platforma SEAP se organizează o licitație, cu termen pe 25 octombrie 2024 și o valoare estimată de 22.048.928,6 lei. Obiectul contractului este de execuţie lucrari (proiectare și execuție) în cadrul proiectului: desființare construcții existente C1, C3, C4, C5, construire școală cu clasele 0-8, cu RH= S+P+1E, amenajare peisagistică, utilități, o rganizare de șantier, realizare fosă septică, montare panouri fotovoltaice și solare, refacere împrejmuire.
 
Persoanele cu functie de decizie în AC sunt: Beiu Ion, Teleneanu Nicolae, Miniosu Irina, Sibisanu Constanta, Simion Lenuta, Latea Florentina, Ticulan Aida, Marinel Iuliana, Popa Vasilica, Bordei Sorin, Avrigeanu Liviu, Craciunescu Elena Cornelia, Dobrescu Vasile-Viorel, Mazilu Ioan, Mihon Iuliana, Tincu Valentin,Tudor Mihai, Zamfir Constantin-Romica, Sarbu Stefan, Smarandache Fanel.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Licitația pentru servicii de catering organizată de Castelu în cadrul Programului de acordare a unui suport alimentar pentru preșcolari și elevi, contestată la CNSC

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii