Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:28 10 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Servicii veterinare plătite cu aproape un milion de lei Prato Impex SRL revine în achizițiile publice ale Primăriei Constanța (DOCUMENT)

ro

10 Aug, 2024 16:34 223 Marime text
  • O societate comercială din Bucureşti a încheiat cu Primăria Constanţa un contract de prestări servicii veterinare cu medici veterinari de liberă practică în valoare de aproximativ un milion de lei fără TVA
  • Valoarea totală a contractului este de 933.000 lei fără TVA, în conformitate cu oferta financiară a ofertantului și este valabil 12 luni
  • Menționăm că în 2019, municipalitatea și Prato Impex SRL au mai derulat un contact pentru prestări servicii veterinare la adăpostul pentru câini fără stăpân, contract în valoare de 1.535.808 lei fără TVA
  • Acţionar şi administrator al societăţii este Cezar George Palii Dominguez
  • În 2022 a raportat o cifră de afaceri de 183,692 lei, profit de 56,887 lei și un singur angajat
  • Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 73.41%, potrivit www.termene.ro

O societate comercială din Bucureşti a încheiat cu Primăria Constanţa un contract de prestări servicii veterinare cu medici veterinari de liberă practică în valoare de aproximativ un milion de lei fără TVA.

Valoarea totală a contractului este de 933.000 lei fără TVA, în conformitate cu oferta financiară a ofertantului și este valabil 12 luni.
Prestatorul are obligaţia de a presta serviciile prevăzute în contract (examinare clinică zilnică, sterilizarea câinilor, identificarea câinilor, examinare, eutanasiere căini fără stăpân etc.), în conformitate cu propunerea tehnică şi propunerea financiară. Prestatorul se mai obligă să examineze medical câinii, să întocmească fişele individuale de consultaţie şi să izoleze animalele bolnave.

Prestatorul se obligă să verifice în RECS date referitoare la câinii intraţi în adăpost care sunt identificaţi printr-un mijloc de identificare aprobat potrivit legii. Prestatorul se obligă să deparaziteze intern şi extern câinele la intrare în adăpost, să vaccineze antirabic câinii fără semne clinice intraţi în adăpost, să identifice câinii intraţi în adăpost şi să completeze datele câinelui într-un registru intern, să întocmească documentele specifice pentru neutralizarea deşeurilor de origine animală rezultate din adăpostul public. Asistenţa medical-veterinară va fi asigurată în permanenţă 8 ore pe zi în fiecare zi lucrătoare, iar în zilele de sâmbătă şi duminică se vor efectua doar examinările medicale - vezi contractul în secţiunea „Documente”.

Menționăm că în 2019, municipalitatea și Prato Impex SRL au mai derulat un contact pentru prestări servicii veterinare la adăpostul pentru câini fără stăpân, contract în valoare de 1.535.808 lei fără TVA.

 

Prato Impex SRL

Firma are sediul social în Bucureşt și a fost înfiinţată în 2004 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 7500 - Activități veterinare .
Acţionar şi administrator al societăţii este Cezar George Palii Dominguez.
În 2022 a raportat o cifră de afaceri de 183,692 lei, profit de 56,887 lei și un singur angajat.
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 73.41%, potrivit www.termene.ro.
Firma figurează cu alte 4 contracte din achiziții directe, potrivit aceleiași surse.



Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Documentarea materialului are la bază informații de pe www.licitațiapublica.ro și www.termene.ro.


Citește și:

Primăria Constanța contestă decizia CNSC Licitația pentru servicii veterinare ajunge în atenția magistraților de la Curtea de Apel!

Decizie Euromed Life Diagnostic SRL a reușit să întoarcă la CNSC rezultatul procedurii de achiziție servicii veterinare organizată de Primăria Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii