SN Nuclearelectrica SA lansează o licitație pentru îmbunătățirea sistemului de apă freatică al incintei Unității 1 (DOCUMENT)
SN Nuclearelectrica SA lansează o licitație pentru îmbunătățirea sistemului de apă freatică al incintei
25 Sep, 2024 14:30
ZIUA de Constanta
531
Marime text
foto cu rol ilustrativ
Societatea Națională Nuclearelectrica SA organizează o nouă licitație pentru lucrări de îmbunătățire a Sistemului de apă freatică al incintei ecranate a Unității 1, deservit de pompele 1-1531-P01, 1-1531-P02, 1-1531-P03, 1-1531-P05, 1-1531-P06, 1-1531-P07. CR 22912Informațiile privind au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea estimată a achiziției este de 3.795.660,00 lei.
Se precizează în datele oficiale că obiectul achiziției constă în următoarele activități principale: a) Servicii de proiectare, conform pct. 6.2 din Caietul de sarcini (CS):
- Elaborare proiect tehnic de execuție (PT+DE); conținutul cadru al proiectelor tehnice va fi în conformitate cu HG nr. 907/2016 privind etapele de elaborare şi conţinutul-cadru al documentaţiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/proiectelor de investiţii finanţate din fonduri publice, plus cerintele specifice din CS.
- In PT de executie se vor introduce Liste cu cantităţi de lucrări, incadrate pe articole de deviz, care vor cuprinde toate elementele necesare cuantificării valorice a lucrărilor..
- Elaborare documentatii tehnice necesare emiterii certificatului de urbanism, avizului de gospodarire a apelor si a acordului de mediu, respectiv proiect pentru autorizarea executarii lucrarilor (PAC), daca acestea vor fi necesare.
- Elaborare plan de Securitate si sanatate in munca.
- Elaborare proiect „As built” al Sistemului de control ape subterane. b) Servicii de management de proiect: Serviciile de management de proiect acoperă managementul ingineriei, planificării, bugetării, procurării materialelor şi echipamentelor, lucrărilor de construcţii-montaj, punerii în funcţiune şi activităţilor conexe, inclusiv cele de Securitate si sanatate in munca specific lucrarii realizate si constau in principal in activitatile descrise la pct. 6.3 din CS. c) Procurare echipamente/utilaje, materiale, servicii, dotari si dispozitive speciale, piese de schimb, unelte, SDV-uri, conform pct. 6.4 din CS: Contractantul este responsabil pentru procurarea tuturor echipamentelor / utilajelor, dispozitivelor speciale, uneltelor, SDV-urilor, dotărilor si materialelor necesare pentru finalizarea Sistemului de control ape subterane, utilizându-se documentele si desenele de proiectare aprobate de Entitatea contractanta (EC).
Documentele si desenele de proiectare utilizate pentru procurare vor include in mod obligatoriu plajele in care anumiți parametri tehnici pot fi acceptați. d) Inginerie si construcţii-montaj:
- Contractantul va asigura asistenţă tehnică în etapele de punere în funcțiune și testare;
- Contractantul este responsabil pentru executie lucrari de constructii-montaj in conformitate cu graficul contractului și cerințele tehnice și de calitate inclusiv pentru managementul eventualilor subcontractanți;
- Contractantul asigurîăcoordonarea SSM conform planului emis în faza de proiectare și în temeiul HG 300/2006;
- Contractantul se obligă să pregatească listele de piese de schimb pentru probele de functionare şi exploatarea pe perioada de garanție și punerea de acord a acestora cu EC;
- Activitatile de constructii-montaj acopera conducerea generala, coordonarea, administrarea si executarea lucrarilor de constructii montaj, conform pct. 6.5 din CS. e) Probe de functionare: - Probele de functionare se efectueaza de catre personalul EC pregatit in acest sens si asistat de personalul Contractantului. Probele de functionare vor fi conduse folosind procedurile elaborate de Contractant si acceptate de EC pe baza documentatiei de proiectare si analizei efectuate de Contractant si pe baza experientei anterioare de la proiecte similare.
- Pentru diviziunea responsabilităţilor, definirea interfeţelor şi în scopuri de autorizare, relaţia dintre Contractant şi EC pe perioada probelor de functionare va fi definită de o procedură de interfaţă care urmează a fi definitivată înainte de începutul probelor de functionare.
- Pentru probele de functionare, Contractantul va fi responsabil de activitatile descrise la pct. 6.6 din CS. f) Planificarea, programarea si controlul realizarii Sistemului de control ape subterane
- În propunerea tehnică se va include un grafic al etapelor principale de realizare a obiectivului de investiții specificând data programată pentru finalizare, care va deveni anexa a contractului. - In maxim 2 saptamani de la aprobarea de catre CNE Cernavoda a Documentatiei de executie (Proiect Tehnic si Detalii de executie), Contractantul trebuie sa transmita EC grafice detaliate de finalizare a Sistemului de control ape subterane pentru controlul activitatilor si responsabilitatilor Contractantului si ale Subcontractantilor si pentru coordonarea lucrarilor din perspectiva termenelor, care trebuie sa fie in concordanta cu Graficul etapelor principale.
- Contractantul va emite si va prezenta CNE Cernavoda rapoarte lunare de progres conform prevederilor pct. 6.7 din CS. g) Pregatirea personalului EC- Contractantul va pune la dispozitia cursantilor manuale tehnice, de operare si orice alte materiale necesare pregatirii teoretice si practice, materiale agreate in prealabil de reprezentantii tehnici si de mentenanta din partea EC, conform cerintelor CS;
- Ca o conditie prealabila pentru receptia la terminarea lucrarilor, Contractantul trebuie, in conformitate cu cele mai bune practici industriale, sa efectueze pregatirea personalului EC si/ sau a altor categorii de personal desemnat de catre EC, in ceea ce priveste exploatarea, intretinerea si repararea Sistemului de control ape subterane;
- Pregatirea se va desfasura la sediul Entitatii contractante. EC va facilita desfasurarea pregatirii (ex.: sala de curs, videoproiector);
- Perioada efectiva de desfasurare a pregatirii personalului EC se va conveni intre Contractant si EC, inainte de efectuarea primelor probe de functionare;
- La finalizarea pregatirii se vor elibera certificate de participare sau documente similare. B) In vederea executiei lucrarilor si serviciilor care fac obiectul contractului, Contractantul va asigura cel putin urmatoarele categorii de personal:
- Personal tehnic, conform cerintelor pct. 6.8.3.3 din Caietul de sacrini;
- Personal de executie, conform cerintelor pct. 6.8.3.4 din Caietul de sarcini. LUCRĂRILE VOR FI EXECUTATE ÎN CONFORMITATE CU CERINTELE ŞI CARACTERISTICILE TEHNICE ȘI DE PERFORMANȚĂ SOLICITATE ÎN CAIETUL DE SARCINI CR # 22912 REV.,se mai arată în datele oficiale.
Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 23.10.2024, ora 15:00.
Persoanele cu funcții de decizie din cadrul entității contractante cu privire la organizarea, derularea si finalizarea procedurii de atribuire, sunt:
Cosmin Ghita – Director General; Laura Constantin – Director General Adjunct Servicii Corporative; Alexandru Vișan – Director General Adjunct Operatiuni;Dan Vasile Dascălu – Director Financiar;Vlad Chiripuș – Director Directia Juridica;Cristina Bacaintan – Şef Serviciu Suport Judiric Achiziții Sectoriale;Alexandra Zamfiescu - Consilier juridic Serviciu Suport Judiric Achiziții Sectoriale;Cosmin Mugurel Anghel – Director Directia Tehnologia și Securitatea Informatiei;Razvan Dumitru Sandu – Director Directia Procurare; - Stella Ciulcov– Sef Departament Achizitii; Marius – Mihail Mărcuță – Economist Specialist Serviciul Achiziții;Valentin Ovidiu Nae – Director CNE Cernavoda; Laurentiu Coca – Director Productie CNE Cernavoda;
Adrian Dugăiașu – Director Directia Economica CNE Cernavoda;Dragoș Ștefan Fratea – Inginer operare CNE în pregătire CNE Cernavoda;Daniel Milea - Inginer operare CNE Cernavoda;Florin Coșniță – Inginer operare CNE Cernavoda;Iulian Dobre – Inginer operare CNE Cernavoda;Ioan Călimanescu – Inginer operare Specialist CNE Cernavoda;Armand Dorin Andronic – Inginer operare CNE Cernavoda;Ion Eftimie – Subinginer operare Principal CNE Cernavoda;Daniela Florentina Guzu – Inginer operare CNE Cernavoda;Dorina Daniela Bogde – Inginer operare CNE Cernavoda; Maria Buzea – Sef Birou Tehnic Exploatare și Întreținere Auxiliare CNE Cernavoda; Mihnea Mircea Mintoiu – Sef Serviciu Coordonare Programe de Investitii CNE Cernavoda; George Bogdan Gornea – Sef Serviciu Proiectare Mecanica si Conducte CNE Cernavoda; Mircea Barbu – Sef Serviciu Proiectare Electrica si Automatizari CNE Cernavoda; Constantin Drăgulescu – Sef Serviciu Sisteme Digitale de Proces si Instrumentatie Speciala CNE Cernavoda; Costel Popa – Sef Serviciu Implementare Proiecte CNE Cernavoda; Daniel Petre – Sef Sectie Exploatare si Intretinere Auxiliare CNE Cernavoda; Aida Andra Pop – Inginer Sef Departament Dezvoltare Investitii CNE Cernavoda;George Crăciun – Inginer Sef Departament Proiectare și Suport Tehnic CNE Cernavoda;Constantin Ioniță – Inginer Sef Departament Sisteme de Proces CNE Cernavoda; Florenta Irina Marin – Sef Departament Dezvoltare si Monitorizare Sisteme de Management CNE Cernavoda; Anca Beis – Sef Serviciu CFPP.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul integral.
Citește și:
SN Nuclearelectrica SA achiziționează echipamente pentru personalul CNE Cernavodă. Peste 4,2 milioane lei, valoarea estimată (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii