Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 18 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SRL-ul controlat de familia Țucă supervizează lucrările de reabilitare termică a rețelelor din municipiul Constanța, etapa IV (DOCUMENT)

ro

18 Aug, 2024 17:00 235 Marime text
  • Primăria Constanța a scos la licitație serviciul de supervizare lucrări pentru obiectivul de investiții „Reabilitarea rețelelor termice secundare și contorizarea la nivel de scară pentru municipiul Constanța – etapă IV”, atribuit la valoarea de 1.105.750,99 lei fără TVA
  • Câștigătoare, Uricani Construct SRL, cu sediul social Uricani, județul Iași
  • Durata contractului este de 27 de luni, iar finanțarea proiectului se realizează potrivit contractulului de finanțare nr. 268677/27.12.2022 încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației
  • Uricani Construct SRL, a fost înființată în 2011iar asociații sunt Daniela Cristina Țucă și Vlad George Țucă. Bărbatul este și  administratorul firmei care se ocupă cu „lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale“
  • Potrivit www.termene.ro, în anul 2023, compania a avut o cifră de afaceri de 1,806,556 de lei, datorii de370,101 lei, profit net de 677,445. lei și 2 angajați
  • Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 116.44%
  • Uricani Construct SRL a mai câștigat alte trei constacte de la Primăria Constanța
 

 
Primăria Constanța a scos la licitație serviciul de supervizare lucrări pentru obiectivul de investiții „Reabilitarea rețelelor termice secundare și contorizarea la nivel de scară pentru municipiul Constanța – etapă IV”, atribuit la valoarea de 1.105.750,99 lei fără TVA.

Potrivit SICAP, contractul a revenit unei firmei care a asigurat consultanța în cadrul proiectului de reabilitare rețele termice, etapa I din municipiul Constanța și a supervizat lucrările pentru obiectivul de investiții “Reabilitarea rețelelor termice primare/ transport a energiei termice din municipiul Constanța- Etapa II".

Este vorba despre societatea Uricani Construct SRL, cu sediul social Uricani, județul Iași.



Durata contractului este de 27 de luni, iar finanțarea proiectului se realizează potrivit contractulului de finanțare nr. 268677/27.12.2022 încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Lucrările aferente prezentei achiziții fac referire la reabilitarea tronsoanelor/ramurilor de rețea termică de distribuție/secundară în lungime de 23,255 km, traseu aferente a 12 puncte termice, precum și cămine, înlocuirea de robineți, de ansamble de contorizare a agentului termic de distribuție/secundar (după caz, în funcție de starea fiecărei bucle de contorizare existente la consumatori) și montarea unei bucle de echilibrare hidraulice.
 
Uricani Construct SRL
 
Uricani Construct SRL, a fost înființată în 2011iar asociații sunt Daniela Cristina Țucă și Vlad George Țucă. Bărbatul este și administratorul firmei care se ocupă cu „lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale“.

Vlad George Țucă mai figurează și în Poker Arena, Poker Arena Inc. dar și în Inlaws Inc.

Potrivit www.termene.ro, în anul 2023, compania a avut o cifră de afaceri de 1,806,556 de lei, datorii de370,101 lei, profit net de 677,445. lei și 2 angajați.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 116.44%.

Potrivit www.termene.ro, firma figurează cu 4 contracte din achiziții directe și 9 contracte din achiziții publice.

 
Alte contracte cu Primăria Constanța
 
Anul trecut, firma din Uricani a mai câștigat și licitația pentru achiziționarea serviciului de supervizare lucrări, prin diriginţi de şantier, aferente obiectivului de investiţii „Creare spital modular pentru consolidarea capacităţii medicale a Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa, în contextul COVID-19” în valoare de 118.720 de lei, fără TVA.

 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Material realizat cu date de pe SEAP și www.termene.ro.

 
Citește și:

Un SRL din Iași supervizează lucrările de reabilitare termică a rețelelor din municipiul Constanța, etapa II (DOCUMENTE)

O compania din Uricani asigură consultanța în cadrul proiectului de reabilitare rețele termice, etapa I din municipiul Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii