Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:03 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Terasa circulabilă este deteriorată și prezintă crăpături Biblioteca virtuală a Universității Ovidius din Constanța intră în reabilitare (DOCUMENT)

ro

21 Sep, 2024 16:39 902 Marime text
  • Universitatea Ovidius Constanța va organiza și desfășura o procedură publică pentru atribuirea contractului „Lucrări de reparații hidroizolatie terasa Bibliotecă virtuală - B-dul Mamaia nr.124“. Contractul are o valoare estimată în 254.760 lei. Ofertele de participare la licitație pot fi depuse până pe data de 26.09.2024, ora 23:00.
 
 
Universitatea Ovidius Constanța va reabilita terasa imobilului de pe bulevardul Mamaia nr.124, în care funcționează Biblioteca virtuală.
 
În acest sens, instituția de învățământ va organiza și desfășura o procedură publică pentru atribuirea contractului „Lucrări de reparații hidroizolatie terasa Bibliotecă virtuală - B-dul Mamaia nr.124“, în valoare estimată în 254.760 lei.
 
Ofertele de participare la licitație pot fi depuse până pe data de 26.09.2024, ora 23:00.
 
Ofertații vor depune și o garanție de bună executare a cărei valoare trebuie să fie de 10% din prețul contractului, fără TVA, pentru toata perioada derularii contractului de achiziție publică. Dovada constituirii garanției de bună execuție se comunică în scris achizitorului. Garanția de bună execuție trebuie să fie irevocabilă.
 
Executantul se obligă să execute lucrările în termen de 30 zile de la emiterea ordinului de începere. Plata se face din surse proprii în termen de 30 de zile de la înregistrarea facturii la achizitor, însă numai la finalizarea lucrărilor și semnarea proceselor verbale de recepție a lucrărilor. Oferta financiară va avea o perioada de valabilitate de minim 60 zile, având caracter ferm și obligatoriu din punct de vedere al continutului pe toata perioada de valabilitate a ofertei.
 
Imobilui bibliotecii este o clădire cu destinația spații de învățământ. Clădirea are urmatoarele caracteristici: categoria de importanță C; clasa de importanță III; regim de înălțme S+P+2E; înălâime maxima terasă -  aproximativ 17 m.
 
Suprafață terasei circulabile este deteriorată. Membrana existentă, cu ardezie, prezintă crăpături, umflături, fapt ce permite apei provenită din averse sau topirea zăpezii să se infiltreze în interiorul imobilului.
 
În urma observațiilor directe, în condițiile în care o expunere repetată la intemperii conduce la o degradare avansată a imobilului care duce la imposibilitatea de funcționare normală a instituției, se impun lucrări de reparații. Prin executarea lucrărilor de reparatii se urmareste stoparea infiltrațiilor de apă. Astfel apa va fi direcționată prin sistemul de jgheaburi și burlane la nivelul terenului amenajat.
 
Responsabili de atribuirea contractului
 
Persoanele cu funcție de dceizie din cadrul autorității contractante responsabili de atribuirea achiziției sunt. rector, conf. univ.dr. Dan-Marcel Iliescu, director general administrativ, dr. ing. Dragoș- Florian Vintilă, director economic, ec. Mariana Atanasic, director juridic, Cjr. Loredana Dan, director achiziții, ec. Mihaela Niță, scf serviciu achizitii, ec. Luiza Frațilă, Serviciu Achiziții Publice, ing. Adela Niculescu, viza CFP, Ec Gamalan Liliana.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de participare la licitație.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
 
Universitatea „Ovidius” Constanța vrea să investească aproximativ un milion de lei pentru o achiziție în zona de siguranță cibernetică (DOCUMENT)
 
Universitatea „Ovidius” din Constanța investește 400 de mii de euro în învățământ
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii