Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:00 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Total Grup Telecom, furnizorul de reţele de comunicaţii pentru infrastructura subterană de pe bulevardele Alexandru Lăpușneanu și 1 Decembrie din Constanţa (DOCUMENT)

ro

24 Sep, 2024 09:17 557 Marime text
  • Primăria Constanța a încheiat un contract privind instituirea dreptului de acces pe proprietatea publică sau privată a municipiului Constanța a Total Grup Telecom SRL în calitate de furnizor de rețele publice de comunicații electronice pentru realizarea proiectului „Infrastructura subterană pentru rețele de comunicații electronice în municipiul Constanța-bdul.Alexandru Lăpușneanu și bdul 1 Decembrie 1918”
  • Contractul a fost încheiat pe 20 de ani cu posibilitatea de prelungire iar operatorul va plăti anual 970 lei fără TVA
  • Firma a fost înfiinţată în 2005 şi îi are ca asociaţi pe Lucian Bogaciu şi pe Marinela Bogaciu și Marian Crîstea care mai figurează și în Arhicons Invest SRL
  • Administratorul societății cu sediul social principal în București și un altul secundar în Năvodari, județul Constanța și un altul temporar în Otopeni, județul Ilfov este Lucian Bogaciu
  • În 2023, societatea a raportat o cifră de afaceri de 989,229 lei, cu un profit de 52,323 lei și 3 angajați.



 
Primăria Constanța a încheiat un contract privind instituirea dreptului de acces pe proprietatea publică sau privată a municipiului Constanța a Total Grup Telecom SRL în calitate de furnizor de rețele publice de comunicații electronice pentru realizarea proiectului „Infrastructura subterană pentru rețele de comunicații electronice în municipiul Constanța-bdul.Alexandru Lăpușneanu și bdul 1 Decembrie 1918”.

Contractul a fost încheiat pe 20 de ani cu posibilitatea de prelungire iar  operatorul va plăti anual 970 lei fără TVA.

Compania nu se află la primul contract cu municipalitatea. În 2017 și ulterior în 2021, Primăria Constanța i-a atribuit contracte privind accesul operatorilor de reţea/furnizorilor de reţele publice de comunicaţii electronice pe proprietatea publică sau privată a municipiului Constanţa. Durata acestora era de 20 de ani pentru rețelele publice de comunicații amplasate în subteran.
 
Despre Total Grup Telecom SRL

Firma a fost înfiinţată în 2005 şi îi are ca asociaţi pe Lucian Bogaciu şi pe Marinela Bogaciu și Marian Crîstea care mai figurează și în Arhicons Invest SRL.
 
Administratorul societății cu sediul social principal în București și un altul secundar în Năvodari, județul Constanța și un altul temporar în Otopeni, județul Ilfov este Lucian Bogaciu.

Domeniul de activitate al societății vizează activităţile de telecomunicaţii prin reţele cu cablu.

În 2023, societatea a raportat o cifră de afaceri de 989,229 lei, cu un profit de 52,323 lei și 3 angajați.
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 29.86%.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe www.primaria-constanta.ro.
 
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



 
Citește și:

Carmina Popescu rămâne șefă la Proiecte Europene în Primăria Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii