Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:58 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UM 02022 Constanța – Baza Logistică Navală cumpără servicii de asigurare de la ASIROM VIENNA INSURANCE GROUP (DOCUMENT)

ro

27 Oct, 2024 17:00 338 Marime text
Baza Logistică Navală - sursa foto: ZIUA de Constanța

Ministerul Apărării Naționale – Unitatea Militară 02022 Baza Logistică Navală Constanța a atribuit un contract pentru achiziția serviciilor de asigurare facultativă de viață pentru personalul din Forțele Navale care execută misiuni externe la bordul navelor sau pe teritoriul altor state precum și pentru personalul care execută misiuni aeronautice în cadrul Forțelor Navale.
 
Potrivit anunțului publicat pe SEAP, valoarea contractului se ridică la suma de 5.380.650 lei, iar societatea ofertantă câștigătoare este Asigurarea Românească ASIROM VIENNA INSURANCE GROUP, criteriul de atribuire fiind cel mai bun raport calitate – preț.
 
Conform informațiior publicate pe SEAP, contractual este împărțit în două loturi:
 
  1. Prestare Servicii asigurare facultativă de viaţă pentru personalul din Forţele Navale care execută misiuni externe la bordul navelor sau pe teritoriul altor state – Cantități: pentru acord cadru: minim/maxim 1 persoana/2225 persoane, minim/maxim 1 zi/210 zile, cel mai mare contract subsecvent: minim/maxim  1 persoana/50 persoane, minim/maxim 1 zi/180 zile.
 
  1. Prestare Servicii de asigurare facultativă de viaţă pentru personalul care execută misiuni aeronautice în cadrul Forțelor Navale, Cantități: pentru acord cadru: minim/maxim 1 persoana/30 persoane, minim/maxim 1 zi/730 zile, cel mai mare contract subsecvent: minim/maxim  1 persoana/30 persoane, minim/maxim 1 zi/365 zile.
 
Conform anunțului publicat pe SEAP, ofertele câştigătoare, potrivit criteriului de atribuire stabilit, sunt cele situate pe primele trei locuri din clasamentul final.
Pe timpul derulării acordului cadru, atribuirea unui contract subsecvent se face operatorului economic clasat pe primul loc. Atunci când, din motive obiective sau operatorul economic plasat pe primul loc este în imposibilitatea de a încheia/derula un contract subsecvent, atribuirea contractului subsecvent se face operatorului economic plasat pe următorul loc în clasament.
Documentele emise în altă limbă decât limba română vor fi prezentate în limba în care au fost emise, însoțite de o traducere autorizata a acestora în limba română.
 
În secțiunea Documente poate fi consultat anunțul de atribuire în varianta simplificată.
 
Despre Asigurarea Româneasca ASIROM VIENNA INSURANCE GROUP
 
Conform termene.ro, societatea comercială a fost înființată în anul 1991 și are sediul social situat în municipiul București, pe bulevardul Carol I. Totodată, domeniul principal de activitate al firmei constă în „ alte activități de asigurări (exceptând asigurările de viață)”.
 
Acționari sunt VIENNA INSURANCE GROUP AG WIENER VERSICHERUNG GRUPPE (88.77%) și LVP HOLDING GMBH (11.02%), ambele având sediul social în Austria, precum și alte persoane fizice si juridice (0.21%).
 
Roșu Mădălin, Wolfgang Hajek și Zarzara Paul – Gabriel sunt membri în directoratul societății comerciale.
 
Firma ASIGURAREA ROMÂNEASCĂ - ASIROM VIENNA INSURANCE GROUP SA mai este acționar în cadrul companiilor GLOBAL ASSISTANCE SERVICES SRL (25%), VIG MANAGEMENT SERVICE SRL (18%), GRUP BIANCA TRANS SA (11.79%) și SMARDAN 5 DEVELOPMENT SRL (0.04%).
 
Potrivit aceleiași surse, pentru anul fiscal 2023, compania a înregistrat un număr med iu de 663 de salariați.
 
Asigurarea Româneasca ASIROM VIENNA INSURANCE GROUP mai figurează cu 10.793 de contracte câștigate prin achiziții directe, pentru entități contractante precum Comuna Gălănești, ITM Sălaj, Municipiul Beiuș, ASOCIATIA DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARA IALOMITA, COMUNA BESTEPE (PRIMARIA COMUNEI BESTEPE), dar și 563 de contracte câștigate prin licitații publice, pentru entități precum Ministerul Apărării Naționale - U.M. 02145 Constanța și Agenția Națională de Administrare Fiscală.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
Cumpărări directe Constanța CERONAV, aproape 50.000 de lei plătiți pentru diverse asigurări (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii