Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:11 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unitatea Militară 02003 Constanța cumpără drone de observare și supraveghere perimetrală (DOCUMENT)

ro

14 Aug, 2024 17:00 143 Marime text
Foto ilustrativă - Sursa: Pexels

Ministerul Apărării Unitatea Militară 02003 Constanța, cu sediul în municipiul Constanța, județul Constanța, a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, pentru achiziția dronelor de observare și supraveghere perimetrală.
 
Potrivit e-licitatie.ro, este vorba despre un acord-cadru de furnizare a 28 cpl. drone de observare și supraveghere perimetrală, cu derulare pe o perioadă de 2 ani, cu maxim 3 operatori economici - în cazul în care vor fi mai puţin de 3 ofertanţi, acordul cadru se va încheia cu toţi ofertanţii).
 
Totodată, atribuirea contractelor subsecvente se va face fără reluarea competiției, iar autoritatea contractantă va răspunde la orice solicitare de clarificări sau informaţii privind documentaţia de atribuire.
 
Se acceptă ofertă numai pentru numărul maxim de produse previzionate pentru încheierea acordului-cadru (acordul-cadru: minim 1 cpl., maxim 28 cpl; contract subsecvent: minim 1 cpl., maxim 18cpl).
 
Valoarea totală a achiziției este de 1.228.976 lei, iar societatea comercială ofertantă câștigătoare este EDIT SHOP & BUSINESS SRL.
 
 
Despre EDIT SHOP & BUSINESS SRL
 
Conform termene.ro, societatea comercială a fost înființată în anul 2013 și are sediul social situat în localitatea Dumbrăvița, județul Timiș. Totodată, domeniul principal de activitate al firmei constă în „comerț cu ridicata al altor mașini și echipamente”.
 
Asociat unic și administrator este IORGA CIPRIAN IOAN, ce deține o cotă de 100% din capitalul social.
 
De asemenea, el mai ocupă funcția de asociat și administrator al VERTICAL FINANCE SRL, cu o cotă de 48.54% din companie și sediul social în localitatea Dumbrăvița, județul Timiș, precum și funcția de asociat unic și administrator al SKYLINE DRONES SRL, cu 100% din firma ce are sediul social amplasat în localitatea Timișoara.
 
Potrivit aceleiași surse, pentru anul fiscal 2023, compania a înregistrat o cifră de afaceri în valoare de 3.249.867 lei, profit în valoare de 206.177  lei, cu un număr mediu de un singur salariat.
 
EDIT SHOP & BUSINESS SRL mai figurează cu 20 de contracte câștigate prin achiziții directe, pentru entități contractante precum Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului, Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02133 și Administrația Națională Apele Romane - Administrația Bazinală de Apă Mureș, dar și 7 contracte câștigate prin achiziții publice, pentru societăți contractante precum  Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02003, Universitatea pentru Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad" din Iași și Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
UM 02003 Constanţa, din MApN angajează frizer! Cine poate participa la concurs

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii