Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:29 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unitatea Militară 02003 Constanța cumpără sistem de identificare automată W-AIS (DOCUMENT)

ro

19 Sep, 2024 17:00 495 Marime text
Foto ilustrativă

Ministerul Apărării organizează o licitație publică pentru achiziția directă a unui sistem de identificare automată de tip W-AIS.
 
Valoare estimată a contractului este de 75.455,00 RON, iar data limită până la care pot fi depuse ofertele este 23.09.2024 13:27.
 
Astfel, potrivit licitațiapublică.ro, Unitatea Militară 02003 Constanța intenționează să achiziționeze prin achiziție directă (analiza de oferte) următoarele :
 
- sistem militar de identificare automata (W-AIS) - 1 bucată. Echipamentul sa fie neutilizat, nou. Oferta se va transmite în cantitățile menționate.
 
Conform anunțului, sistemul este destinat asigurării informațiilor de tip AIS/WAIS (Automated Identification System/ Warship Automated Identification System) la bordul unei nave. Specificațiile tehnice ale echipamentului trebuie să respecte cerințele minime din caietul de sarcini atașat la prezentul anunț publicitar.
 
Dupa atribuirea contractului, furnizorul trebuie să realizeze proiectul de instalare a sistemului, ce trebuie avizat de către autoritatea contractantă și trebuie să cuprindă modul de instalare, interconectare și configurare a echipamentelor. Plata se efectuează prin OP în contul de trezorerie al operatorului economic declarat câștigător în termen de maxim 60 de zile dupa recepția calitativă și cantitativă a echipamentului. Se solicita garanție de bună execuție de 10% și valabilitate ofertă de minim 15 zile.
 
Ca și condiție de participare, potrivit autorității contractante, ofertele transmise vor respecta specificațiile menționate.
 
Ofertele se vor transmite pe adresa achizitii2003@navy.ro și vor fi deschise la data limită de depunere oferte, respectiv 23.09.2024 13:27.
 
Criteriul de atribuire este “Prețul cel mai scăzut”, dacă sunt îndeplinite condițiile din anunțul de publicitate, și în conformitate cu specificațiile tehnice menționate, stabilirea ofertei câștigătoare urmând a se realiza doar prin compararea prețurilor prezentate în cadrul ofertelor admisibile.
 
În secțiunea Documente poate fi consultat anunțul de publicitate.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
MApN plătește peste 2 milioane de lei pentru proiectarea unui pavilion de învățământ și cazare în Corbu

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii