Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:22 30 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unitatea Militară 02049 cumpără echipamente frigorifice în valoare de peste 400.000 de lei! (DOCUMENT)

ro

30 Aug, 2024 10:26 188 Marime text
Foto: Nave militare - Sursa: ZIUA de Constanța

Ministerul Apărării – Unitatea Militară 02049 Constanța organizează o licitație publică pentru atribuirea contractului ce constă în achiziția echipamentelor frigorifice.
 
Licitația va avea loc pe data de 30 august 2024, ora 12:00, iar valoarea estimată a contractului este de 427,905.56 lei.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, obiectul contractului constă în achiziția echipamentelor frigorifice, mai exact, produsele solicitate sunt destinate reparării instalației frigorifice navale.
 
Produsele ce vizează contractul sunt reprezentate de condensator, vaporizator, un rezervor refrigerant, pompă de apă, tablou automatizare sistem refrigerare, aparatură de măsură și control, precum și tubulatură de conectare stație compresoare și vaporizatoare cameră frigorifică.
 
Termenul de livrare este de maxim 30 zile de la data transmiterii comenzii, iar oferta va trebui să fie valabilă 30 de zile de la data depunerii.
 
Plata se va face prin Trezorerie, în termen de maxim 60 zile de la recepția întregului pachet și emiterea facturii electronice prin platforma ANAF RO e-Factura.
 
De asemenea, produsele care nu sunt noi vor fi considerate neconforme la recepție și returnate pe cheltuiala furnizorului, iar produsele se vor livra în baza unui contract.
 
În ceea ce privește criteriul de atribuire, acesta este reprezentat de prețul cel mai scăzut/ pachet. Totodată, oferta va conține obligatoriu informații despre societate, persoană de contact, termen de livrare, oferta financiară și certificate de garanție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Ce cumpără UM 02049 Constanța de la un SRL din Galați? (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii