Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:29 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ABA Dobrogea Litoral roaga turistii sa semnaleze in timp util orice neregula pe plaje

ro

22 Jun, 2010 18:59 1553 Marime text

Constanta, 22.06.2010

ABA Dobrogea Litoral roaga turistii sa semnaleze in timp util orice neregula pe plaje

Administratia Bazinala de Apa Dobrogea-Litoral face apel la turistii care semnaleaza nereguli privind aspectul plajelor, sa anunte in timp util institutia noastra, astfel incat sa putem interveni eficient. ABA Dobrogea Litoral s-a organizat pe mai multe paliere de verificare si control, astfel incat orice sesizare poate fi preluata la dispeceratul institutiei care functioneaza non-stop, iar inspectorii sau angajatii Sistemului de Gospodarire a Apelor Constanta pot interveni cu promptitudine la sesizarile celor care merg pe plaje.
In acest context, rugam pe toti cei care merg pe plaja, inclusiv mass media, care constata aspecte neplacute, sa ne sprijine in eliminarea tuturor deficientelor de pe plaje, tocmai pentru a oferi un sejur placut tuturor celor care vin la mare. 
Administratia Bazinala de Apa Dobrogea-Litoral a pus la dispozitia turistilor un numar de telefon pentru sesizari si reclamatii. Cetatenii pot face orice sesizari si reclamatii cu privire la aspectul plajelor dar si la serviciile de pe plaja la numarul de telefon: 0241.552080, dar si la adresa de email: dispecer@dadl.rowater.ro. Dispeceratul Administratiei Bazinale de Apa Dobrogea-Litoral va functiona non stop, iar reclamatiile vor fi inregistrate intr-un registru unic de sugestii si reclamatii.
Problemele pe care turistii le pot sesiza se refera la accesul pe plaja, la starea de curatenie, dotarea plajelor cu cosuri de gunoi, prezenta algelor, prezenta corpurilor ascuţite şi dure - cioburi, sticle sparte, sârmă, pietre, lemn, bucăţi de metal, etc.
Responsabil comunicare
Catalin Anton

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii